Sakarya rattaspordi meeskond korraldab esimesed ametlikud võistlused infrastruktuuris

sakarya jalgrattasõidu võistlused esimestel ametlikel võistlustel
sakarya jalgrattasõidu võistlused esimestel ametlikel võistlustel

Metropolitan vald Rattasõit Team sportlased infrastruktuuri, et Türgi meistrivõistlused oktoobris 26-27 4. Ta osales võistlustel Stage Point Road Races. Infrastruktuurisportlased läbisid Aksarays peetud meistrivõistlustega edukalt esimesed ametlikud võistlused.

Sakarya Metropolitan vald Rattasõit Team sportlased infrastruktuuri 26-27 meistrivõistlused Türgi oktoobrist 4 Aksaray. Ta osales võistlustel Stage Point Road Races. 6 sportlased osalesid 400 meistrivõistlustel erinevates kategooriates. Sportlased, kes astusid esimestele ametlikele võistlustele infrastruktuurisportlastena, läbisid 73 kilomeetri etapi. Noorte Teenused ja Sport avaldus ameti eesistujariigi "vahel 26-27 4 oktoobril samas Türgi meistrivõistlused toimuvad Aksaray. Etapijooksu maanteejooksudel osalenud suurlinna valla rattaspordi võistluse infrastruktuurisportlased läbisid 73 kilomeetri etapi edukalt. Infrastruktuurisportlased astusid olulise sammu, osaledes oma esimestel ametlikel võistlustel. Kiidaksime jalgrattaringi infrastruktuurisportlasi nende jõupingutuste ja visaduse eest, kinnitades, et meie toetus spordile ja sportlastele jätkub ka Suurlinna omavalitsusena. ”

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar