Säästab viaduktliftides allesjäänud kodanikke

salvestage ülejäänud kodanikud ülemisse lifti
salvestage ülejäänud kodanikud ülemisse lifti

Kocaeli pealinna omavalitsus korraldas oma töötajatele päästekoolituse asutuste ja organisatsioonide võimalike lifti rikete vastu. Liftis viibivad kodanikud, kes ebaõnnestuvad erinevatel põhjustel, eriti elektrikatkestuste tõttu, päästavad nüüd väljaõppinud töötajad.

30I TÖÖTAJAD SAAVAD KOOLITUSE

Ehituse juhtimise, energiavalgustuse ja mehaaniliste tööde osakonna direktoraadi koolitusel anti teavet lifti tüüpide, lifti kabiinist väljumise ja kaevu põhjas maandumise kohta. Koolitusel osalesid vastavad 30i töötajad tuletõrje- ja politseiosakondadest. Koolitatakse personali, antakse koolitustunnistus.

Päästeprotsess vastavalt tõstukitüüpidele

Suurlinna valla kodanikuühiskonna keskuses peetud teoreetilise koolituse olulisim teema on liftis viibiva inimese päästmine vastavalt lifti tüübile. Teavet edastati töötajatele 3 tüüpi lifti kaudu, sealhulgas masinaruum, masinaruum ja hüdraulika. Päästmise ajal selgitati olulisi küsimusi kronoloogilises järjekorras.

RAKENDATUD HARIDUS SILDA ELEVAATORIS

Pärast teoreetilist koolitust tutvustati İzmit Bülent Ecevit viadukti liftis praktilist teavet, et saada kogemusi vastavatele töötajatele. Praktilisel koolitusel selgitati ennekõike, kuidas sektsiooni paneeli sekkuda, et liftis inimesi päästa. Seejärel näidati liftivaguni ukse avamise reegleid ja auto sissepääsu.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar