Samsun Transport suureneb, kuid minimaalne summa

samsunda transport toimub, kuid minimaalne summa
samsunda transport toimub, kuid minimaalne summa

Pealinna Samsun valla koosolekul võeti 44 vastu ühehäälselt ja 42 võeti vastu häälteenamusega.

Samsun Metropolitan Municipality 2019 oktoobris 22. 1i kombinatsioon. Istungjärku juhatas pealinna Samsun linnapea Mustafa Demir. 44 päevakorrapunkt kiideti ühehäälselt heaks päevakorrapunktiga 42 ja 2 päevakorrapunkt võeti vastu häälteenamusega. President Mustafa Demir teatas ka, et arutatakse matka Samsuni poole.

"Me rakendame transportimisel igasuguseid ettevaatusabinõusid"

2020-2024 aasta strateegilise kava ettepanekust rääkides ütles linnapea Mustafa Demir, et ız töötame üksikasjalikult selle tegevuskava kallal. Jätkame oma tegevust loomakasvatuses. Siinkohal on ka linnaosavanemad tihedas huvides. Teeme koostööd. Kui õnnestub, otsime ühist teed põllumajanduse ja metsanduse ministeeriumiga pärast presidendivalitsuse süsteemi. Valmistame projekte, kui põllumajanduses, loomakasvatuses ja põllumajanduses on palju ruumi projektide tootmiseks. Integreerime neisse projektidesse oma linnaosa omavalitsused. Allkirjastame ühistranspordi punktis suured muudatused. Samsun on kiiresti arenev linn, mille liiklustihedus kasvab kiiresti. Sellega seoses on liiklus tõsiselt tihe. Sellega seoses teeme tõsiseid pingutusi tiheduse ja liikluse reguleerimiseks. Me tagame, et kõik meie kodanikud reisivad sihtkohta kõige tõhusamal ja ohutumal viisil. Teeme kõik selleks vajaliku ja võtame kõikvõimalikud abinõud. ”

Abilinnapea Demir ütles, et Samsunis suurendatakse vedusid, ja ta ütles: çıkart Me eemaldame SAMULAŞ kapitali suurendamisega finantseerimise kohalt ja teeme seda mugavuse, turvalisuse ja kiiruse suurendamise nimel väga kiiresti. SAMULAŞ opereerib praegu nii raudteesüsteemi kui ka busse. Iga otsus, mille ta marsruutide kohta teeb, mõjutab teisi transpordis osalejaid. Me teeme totaalset uuringut. Neid töid jagatakse teiega detsembris. SAMULASe ei tugevdata kapitaliga, vaid töötatakse selle km peal asuva süsteemi kallal. Tegeleme ka reklaamimisega. Sellise uuringu on ka UKOME'de tõsta. Pole olemas sellist asja, mida mitte teha. Kütusehinnad ja muud arengud tööstuses on teada. SAMULAŞ ei valmista muret. Seal on uuring Samsuni, mikrobusside, busside ja raudteetranspordi transpordipunktis. Meil on temaga kokkulepe, kuid teeme suuri pingutusi, et hoida see minimaalsena

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 18

Pakkumise väljakuulutamine: autorendi teenus

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide hooldus- ja remonditeenused

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 18

Pakkumise väljakuulutamine: eraturvateenistus võetakse (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00

Raudteehangete uudiste otsing

Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar