Silla ja kiirteede lekke range jälgimine

sildamine
sildamine

Sillade ja maanteede ebaseaduslik ületamine ei jää karistamata. Raamatupidamiskohus, 2018 miljonit 132 miljonit 22 tuhat 276 miljonit sillal teostatud ristmike ja maanteede koguarvust ei ole kogunenud tulu, nimetatud hindu ei kajastata finantsaruannetes. Transpordi- ja rahandusministeeriumid töötavad selle probleemi ületamiseks. Uue tarkvara väljatöötamisel jälgivad ebaseaduslikke üleminekuid koheselt ja üheaegselt kahe ministeeriumi vastavad üksused. Tekkepõhine arvestamine toimub ettenähtud aja jooksul automaatselt; karistusest teatatakse kiiresti ja kogumist proovitakse.

HABERTURKOlcay Aydilek'ini uudiste kohaselt; "Raamatupidamiskohtu aruandes 2018 Highways on aruanne aasta kohta, sillad ja maanteed ning OGS kokku ebaseaduslikku transiiti läbinud 20 miljonit 574 tuhat 137 tuhat sõidukit. Ebaseaduslike passide üheaastane maksumus 132 miljonit 22 tuhat 276 miljonit registreeriti.

2018is ei kirjendatud sildadel ja maanteedel realiseeritud 132 miljonit 22 tuhat 276 TL kogusummat tulude tekkepõhiselt ja nimetatud hindu ei lisatud finantsaruannetesse.

TULEB VIIMANE etapp

Transpordi- ja rahandusministeeriumid töötavad selle probleemi ületamiseks. HABERTURK, selle uuringu viimane etapp on jõudnud detailidesse. Vastavalt sellele jälgitakse ja registreeritakse viivitamatult ja samaaegselt uue tarkvara, mis on välja töötatud ebaseaduslike üleminekutega, kahe ministeeriumi asjaomaseid osakondi (maanteede peadirektoraat ja maksuamet).

Kogunenud protsess toimub automaatselt ettenähtud aja jooksul. Avastati lekke üleminek sõiduki omanikule, trahvist teatatakse. Siis proovitakse kollektsiooni luua.

Laadimine ...

Praegune raudteepakkumiste kalender

kuidas 15

Pakkumise väljakuulutamine: Personaliteenistus

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
kuidas 15

Pakkumise teadaanne: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
kuidas 15

Pakkumise teadaanne: Bridge Works

November 15 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar