TCDD kiirrongiliiklus

tcdd kiire rongiliiklus
tcdd kiire rongiliiklus

Istanbuli metropoliidi teoloogia teaduskonna endine töötaja Abdullah Özcanlı viidi üle TCDD-sse ja määrati hiljem liikluse ja jaamade osakonna juhatajaks. Özcanlı oli Istanbuli metropoliidi (IMM) tapamaja ametnik.

Istanbuli metropoliidi teoloogia teaduskonna endine töötaja Abdullah Özcanlı viidi üle TCDD-sse ja määrati hiljem liikluse ja jaamade osakonna juhatajaks.

SözcüAli Ekber Erturk viidi uudiste kohaselt Istanbuli metropoliidi endise personali lõpetanud Abdullah Özcanlı teoloogia teaduskonna töötajad üle TCDD-sse, seejärel määrati ta liikluse ja jaamade osakonna juhatajaks.

Pärast Marmara ülikooli teoloogiateaduskonna lõpetamist 1996-is asus Abdullah Özcanlı tööle valla tapamajja. 1971is sündinud Özcanlı töötas hiljem ühes munitsipaalettevõttes BELBİM, METRO İstanbul.

Seejärel töötas ta TCDD Sihtasutuse ja Raytest, Sarco, Raysimaş juures. 1 August Özcanlı nimetati TCDD tugiteenuste riigiteenistujaks 2019-is ja 6 määrati filiaali juhatajaks järgmisel päeval. Özcanlıst sai 19i septembris liikluse ja jaamade osakonna juhataja.

Veterinaar-õigusteaduskonna dekaan

ülesandeid, mis hävitas väärivad reegleid rääkis pikka aega enne Türgi. Abant Izzet Baysali ülikooli õigusteaduskond on lõpetanud veterinaarmeditsiini. Dr Dekaaniks määrati Mustafa Alişarlı. 67 õigusteaduskonna dekaan 19 ei ole jurist. 2014 Ankara loomaaia direktor Mustafa Sancar määrati TÜBİTAKi ühe olulise üksuse ULAKBİM (Riiklik akadeemiline võrgustik ja teabekeskus) asedirektoriks. Sancar on praegu ULAKBİM Cahit Arfi teabekeskuse abijuhataja.

2012-is määrati Derya Örs Atatürki kultuuri, keele ja ajaloo ülemnõukogu presidendiks. Suursaadikuteks määrati suur arv diplomaatilise taustaga liikmeid, kellest mõned olid endised asetäitjad. Tema vend, AKP parlamendisaadiku imaam, määrati ka Urfa Bireciku riikliku haigla direktoriks.

Praegused raudteepakkumised

Kohta 05

AusRAIL Plus mess ja konverents

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Ülemaailmne raudteefestival

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
Kohta 05

Hanketeade: Autorent koos juhiga

Vahemik 5 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar