Teenindussõidukite ja taksode range ülevaatus Balikesiris

teenindussõidukite ja taksode range kontroll
teenindussõidukite ja taksode range kontroll

Balıkesiri pealinna omavalitsuse meeskonnad; koolibussid ja kommertstaksod. Puudustega sõidukite omanikud, sõidukeid on õigusaktide väljatöötamise eest hoiatatud.

Balıkesiri linnaosa transpordi planeerimise ja raudteesüsteemide osakonna Transpordi järelevalve osakonna direktoraadi meeskonnad viivad läbi regulaarseid inspekteerimis- ja kontrollitoiminguid. Meeskonnad, kes teevad sagedasi kontrolle kogu provintsis; koolibussid ja kommertstaksod. Ühistransport õpilastele, et kasutada ohutute veoteenuste ja teenindussõidukite käitajaid, et tegutseda vastavalt seadustele munitsipaalmeeskondades, järelevalve jätkub kogu õppeperioodi vältel.

PIRAATI MITTE TAXI PASS

Meeskonnad, kes harjutavad äritaksosid kasutavate kodanike turvalist transporti ning piraatluse tõkestamise tavasid; Samuti kohaldas see kontrolli sõidukite suhtes, mis käitavad kogu provintsis kommertstaksot. takso; Nad andsid oma välisuste eest hoiatusi koos stoppnimede ja lagedel asuvate plaatidega.

Praegused raudteepakkumised

Sool 26

Pakkumise teadaanne: eraturvateenistus

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
Sool 26

Pakkumise teadaanne: Puhastusteenus

November 26 @ 10: 00 - 11: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar