Transpordi Nemruti mäele pakub raudteesüsteem

transport Nemruti mäele toimub raudteesüsteemi kaudu
transport Nemruti mäele toimub raudteesüsteemi kaudu

Kultuuri- ja turismiminister Mehmet Nuri Ersoy: “Nemrut on olnud pikka aega päevakorras ja küsinud raudteesüsteemi projekti. Kiirendame projekti sel aastal. Kui UNESCO projekti heaks kiidab, alustame kiire investeerimisega ja viime selle ellu. ”

Kultuuri- ja turismiminister Mehmet Nuri Ersoy tegi uurimisi Adiyamanis. Karaduti küla turismikeskuse Kahta linnaosas külastas 102-aastane Kezibani lambakoer maja, suudeldes kätt minister Ersoy, seejärel leidis UNESCO maailmapärandi nimistust Nemruti mägi.

Nemruti tippkohtumisel vestles minister Ersoy kohalike ja välisturistidega, uuris tippkohtumisel kujusid ja sai võimudelt teavet.

Alustame tööd Nemruti raudteesüsteemiga

Ajakirjanik minister Ersoy: „Järgmine aasta võib olla Nemruti aasta?“ Esitas küsimuse: „Me ei saa tema üle praegu otsustada. Selle nimel, mis juhtub, on veel tööd

Aakri küsimuses, kas Nemruti mäele transportimisega on veel tööd? Ers Ersoy ütles, iyor Seda nimetatakse köisraudteeks, kuid Nemruti mägi on UNESCO nimekirjas. Seetõttu pole köisraudtee projekt lubatud. Alustame tööd raudteesüsteemiga, mida UNESCO aktsepteerib. See pole niikuinii suur investeering. Kui suudame selle töö kavandada ja selle UNESCO heaks kiita, peame rakendama projekti, mille nad saavad heaks kiita. Teeme selle kohta uuringu

Eksam ajaloo- ja turismikeskustes

Külastades Adıyamani ajaloolisi ja turismikohti, uuris minister Ersoy Kahta linnaosa piiril asuvat iidset linna Arsemia, mida nimetatakse Commagene kuningriigi suvepealinnaks ja halduskeskuseks, ning sai teavet võimudelt.

Ersoy külastas ka Commagene Kingdomi perekonna naistele kuuluvat monumentaalset hauda Karakuş Tumulus, kus ta tegi pilte.

Tutvuti ajaloolise Cendere Bridge'i ministri Ersoyga, seejärel külastati iidse Perre linna hauakambreid Adiyamani kesklinnas.

Minister Ersoy, käimasolevate uurimiste käigus vana Kahta lossi taastamine leidis ja kohtus töövõtja ettevõtte ametnikega.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar