TÜDEMSAŞ 2020 eelarvetoetust tuleks suurendada!

tudemsasin butce toetust tuleks suurendada
tudemsasin butce toetust tuleks suurendada

Transpordi ja raudtee töötajate Hak-Unioni esimees Abdullah Peker ütles, et TÜDEMSA allocated-le eraldatavat toetust tuleks aasta 2020 investeerimisprogrammis suurendada ja muidu ei saaks TÜDEMSAŞ toota.

Transporditöötajad Hak-Seni esimees Abdullah Peker ütles pressiteates, et 2020i investeerimisprogrammile eraldatavaid assigneeringuid tuleks kiiresti suurendada, vastasel juhul ei saa TÜDEMSAŞ toota. Ainus projekt, mis lahendab meie Sivase töötuse probleemi, on see, et TÜDEMSAŞ teeb rohkem tootmist. Peker, kes on oma tootmist katkematult jätkanud alates 1934-ist, panustab rahvamajandusse suure kiirusega ning teatas, et TCDEMi peadirektoraati, mis tegeleb kaubavagunite tootmise ja remondiga ning TCDD remondiga, tuleks toetada Sivas kohapeal ja üldiselt. Esiteks tahaksin kutsuda teedeministrit ja Sivas asuvaid valitsusväliseid organisatsioone toetama meie asetäitjaid.

Käesolevaga kinnitan, et oleme seadnud TÜDEMŞAŞ meie vältimatute tingimuste vältimatuks tingimuseks. Institutsiooni töötajad, ametnikud ja juhid tulevad kõrgemale punktile ilma, et keegi stendides mängiks, ilma poliitilise materjali koostamiseta, mille puhul mul pole kahtlust, et sellel on mõtet. Aastaid ei produtseeri ma TUDEMSASe jaoks projekte ega visuaalset ja kirjalikku meediat, kus ei kirjutata rida inimesi või asutusi, mis ei räägi kahte sõna, palun olge siirad, toetame kõiki koos TÜDEMSAŞ. TÜDEMSAŞ, mis on üks kõigist kolmest Sivasli leivaväravast, tuleks viia 80i asutamisaastasse veel punktidesse. Ankara peaks TÜDEMSAŞ-d tõsiselt vaatama ja loodame, et meie transpordiminister püüab TÜDEMSAŞ-le rohkem tähelepanu pöörata. 2020 on TÜDEMSAŞ jaoks keeruline aasta tootmise ja remondi osas. Selle tulemusel jääb TÜDEMSAŞ Sivaslınıniks ja Sivaslınıniks. ”

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise teadaanne: tarkvara ja tugiteenused

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar