Ühistranspordi juhid kohtuvad seikluspargis

ühistranspordi soforlar kohtus seikluspargis
ühistranspordi soforlar kohtus seikluspargis

Ühistranspordi juhid kohtuvad seikluspargis; Motivatsioonitegevusi korraldas Suurlinna valla transpordiosakonna ühistranspordi haru direktoraat.

Sakarya Metropolitan Municipality Transpordi osakonna ühistranspordi osakonna direktoraat korraldas ühistranspordi busside juhtidele motivatsioonitegevusi. 2 ühistranspordi juht osales 2 päevadel ja üritustel 61i erinevate gruppidega. Hommikue hommikusöögiga alanud tegevused jätkusid seikluspargis Õppimine elades. Bussijuhid said Seikluspargi köierajal arvestatavaid kogemusi kõrgusekartusest, koordinatsioonist, usaldusest ja meeskonnatööst ülesaamiseks. Ulaşım Üritasime oma töötajate teadmisi, kogemusi ja motivatsiooni rohkem ühistranspordi töötajatele korraldatud motiveerimistegevusega suurendada. Teatades, et jätkame regulaarselt meie autojuhtide stressi vähendavaid tegevusi, püüame pakkuda oma kodanikele kvaliteetsemat teenust “.

Praegused raudteepakkumised

tsaar 04

AusRAIL Plus mess ja konverents

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
tsaar 04

Ülemaailmne raudteefestival

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
tsaar 04

Hanketeade: Diisel ostetakse

Vahemik 4 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar