'24 november' õpetajate rongipileti ja kauba allahindlus

Novembris õpetajate rongipileti ja lasti soodustus
Novembris õpetajate rongipileti ja lasti soodustus

'24 november' õpetajatele rongipileti ja kauba allahindlus; Transpordi- ja taristuminister M. Cahit Turhan, TCDD Transport Inc., november 24-24, november 30-50. Novembris rakendatakse 18-22-i soodustust õpetajatele kiirrongiga (YHT) põhirongipiletitel ja 25-XNUMX-i kohaldab PTT novembris. Pakutakse kullerteenuse ja postisaadetiste hindu, XNUMX protsenti allahindlust.

Minister Tarbetu, Türgi 2023 aastat, ütles eesmärgi kindlaksmääramine, kõndis vajadusi kõikide institutsioonide ja organisatsioonide, kõige olulisem tegur on kvaliteet inimressursse.

Ükskõik kui arenenud tehnoloogia ka pole, ütles Turhan, et kui inimressursil pole 21 sajandil nõutavat varustust, pole edu võimalik. “Selles mõttes on meie õpetajad meie riigi tuleviku ehitamise nurgakivi. Meie kui transpordi- ja taristuministeerium tahtsime õpetajatele kingituse anda ja korraldasime kampaania. “

Eelmisel aastal kasutas 4 ära tuhat 567 õpetajat

Üks TCDD Transportation Inc. Turhani, mis oli organisatsiooni kavandatud kampaania eelmisel aastal, 4 tuhat 567 õpetaja reisi 50 tuhat protsenti soodushinnaga piletit, et muuta see reis meelde.

Turhan tõi välja, et sarnast kampaaniat korraldati ka sel aastal, ja ütles: olarak Transpordiperena tähistame 24i novembri õpetajate päeva oma südamlike tunnetega. Avaldame tänu ja tänu õpetajatele. Selle nädala novembris toimuval õpetajate päeval 24-30 alandatakse YHT-i ja põhirongide hindu 50 protsenti õpetajatest.

Turhan ütles, et kampaanias osalevad riikliku haridusministeeriumi poolt heaks kiidetud või ministeeriumi poolt heaks kiidetud kõikides klassides ja tüüpides tegutsevad õpetajad, kõrgkoolides töötavad õppejõud, Türgi kodakondsusega õpetajad ja välisriikides töötavad õpetajad. Turhani sõnul saavad rakendusest kasu saada soovivate õpetajate piletid saadaval teemaksu kaudu, Internetis, 444 82 33 XNUMX XNUMX XNUMX kõnekeskusest või agentuuridest.

N 25i soodustus PTT-lt “

Minister Turhan teatas, et kampaaniaid korraldas PTT AŞ õpetajate päeva puhul, ja ütles:

U Nagu varasematel aastatel, kehtib ka PTN-i APS-i kullerteenuse ja postisaadetiste hindadele 24-protsendiline allahindlus meie novembrist enne 5-i tööpäeva. Taotlus on saadaval selle aasta novembrikuu perioodil 25-18. Meie õpetajad saavad nendest allahindlustest kasu saada, esitades oma õpetaja ID-kaardid. ”

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar