Maale toodi 90 tuhat taime, loosungiga „Hinga tulevikku“ Aksaray

Tulevikku viidi hüüdlause alla kokku 1000 mulda
Tulevikku viidi hüüdlause alla kokku 1000 mulda

Aksarays viidi 90 Thousand Saplings kokku loosungiga „Hinga tulevikku“; Tseremoonial osalenud Ankara-Kirsehir-Aksaray-Nigde maantee Alayhani ristmiku raames ellu viidud põllumajandus- ja metsandusministri kampaania Minister Turhan ütles oma kõnes siin, ehita-tööta-teisalda meetodil, et nad jätkavad sellel maanteel kiiret tööd.

Turhan teatas, et nad võtavad projekti kasutusele järgmisel aastal, ja ütles:

“See on aasta enne selle tavapärast kestust. 330 on kilomeetrite pikkune hiiglaslik projekt. 1,5i investeerimiskulud on miljard eurot. Kui see projekt kasutusele võetakse, lüheneb Ankara ja Adana vaheline 30-kilomeeter. Jätkame lühemate vahemaade tegemist, muudame raskused lihtsaks ja paneme nägudega naerma meie pakutavate teenuste abil igas meie nurgas. Täna osaleme kampaanias, et istutada oma riiki 11 miljonit taimi koos Aksarusis 90 tuhande taimega. Ministeeriumina aitasime kaasa 2,5 miljoni puu istutamisele Ankara-Niğde maantee marsruudile. Me ei tee ainult teid, vaid anname loodusele vett. Sest me teame, et roheline ja elav loodus on meie kõige olulisem pärand, mille jätame oma tulevastele põlvedele. Läheneme kõigile plaanidele ja projektidele sellise tundlikkusega ja rakendame erilisi ettevaatusabinõusid looduse kaitsmiseks. ”

Selles mõttes väitis Turhan, et nad on ehitusaladel võtnud igasuguseid keskkonnapuhastusmeetmeid ja on istutanud puud kihtidena iga vajalike põhjuste tõttu raiutud puu asemel.

Pärast kõnesid lõpetas programm ministri Turhani ja tema kaaslaste istikute istutamise ja kastmise.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar