Kocaelis algas TransportParki autojuhtide koolitus

koolitus hakkas sõitma suurlinna Kocaeli
koolitus hakkas sõitma suurlinna Kocaeli

Alustati Kocaeli pealinna autojuhtide koolitust; Kocaeli Pealinna valla transpordi- ja liikluskorralduse osakond, mis vastutab TransportationPark Inc. eest. Koolitusel pakutakse 581i juhi koolitust. 2-i sõidukijuhid, kes osalevad esimesel koolitusel, mis toimub igal aastal ja mille käigus uuendatakse uut juhiidentiteeti, saavad teatud perioodidel koolitust kuni aasta lõpuni. Koolituse lõppedes uuendatakse juhi isikut.

8 TUNDID JÄTKAMATA Treeningut

Kokku anti esimene koolitus 581 juhile koolituse uuendamise programmi raames. 6 pakub draivereid erinevatel teemadel; autojuhi kutsestandardid ja eetika, juhi ja puudega sõitjate suhtlemine, ühistransporti ja liiklust käsitlevate õigusaktide koolitus, juhi käitumine ja psühholoogia, ohutu ja ökonoomne sõidutehnika, esmaabi ja kutsehaigused. Autojuhid saavad 8 tundi katkematut koolitust koolitustel, mis toimuvad 8 erinevatel kuupäevadel.

KÄITUMINE SÕIDUKIS

Kooskõlas juhtidele pakutavate koolitustega öeldakse reisijatele, kui õnnelikud nad oma sõidukites on ja kuidas sõidukis käituma peaks. Lisaks linnapead linnapea Assoc. Dr Tahir Büyükakın rõhutas igal võimalusel loosungit „Õnneliku linna Kocaeli”.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar