1. Betooniteede kongress ja näitus saavad alguse Ankaras

Ankaras algas betoonteede kongress ja näitus
Ankaras algas betoonteede kongress ja näitus

1. Betoonteede kongress ja näitus algas Ankaras; Egiidi all Teede- ja infrastruktuuri, Peadirektoraat Maanteed (KGM) ja Türgi Tsement Manufacturers Association (TCMA) ja Euroopa betoonkatendile Assotsiatsiooni (EUPAVE) valmistatud tehnilise toega "1. Betoonteede kongress ja näitus Ankara Ankaras.

Kongressi avamisel, mida võõrustas maanteede peadirektoraat, osalesid transpordi- ja taristuministri asetäitja Enver İSKURT, maanteede peadirektor Abdulkadir URALOĞLU, seotud asutuste, akadeemikute ja maanteede esindajad.

Transpordi- ja taristuministri asetäitja Enver İSKURT ütles avamisel rääkides, et; Ta teatas, et lähendab meie riiki ühe sammu säästvale transpordisüsteemile lähemale, pakkudes konkreetsetele teedele olemasolevat teavet rikastavamaks, jagades teadus- ja arendustegevust ning uusi tehnoloogiaid.

Maanteede ametivõime, akadeemikuid, tootjaid ja maanteede pealisehitusega tegelevaid praktikuid koondanud ISKURT teatas, et tegemist on kongressiga, mis aitab kaasa teaduse ja praktika arendamisele riiklikul ja rahvusvahelisel tasandil, ning rõhutas, et sündmusel on meie riigi maanteetranspordi valdkonna arengu jaoks suur tähtsus.

Maanteede peadirektor Abdulkadir URALOĞLU väitis, et kogu maailmas organisatsioonina läbiviidud projektid, maanteeprojektid, mis on oma valdkonnas kõige laiemad, oluline osa neist on valmis ja liiklusele avatud, ütles, et osa tööst jätkus.

URALOĞL; Rõhutades vajadust luua pealisehituse konkreetse teostatavuse jaoks päevakava, arutades, jälgides selleteemalisi arenguid ja panustades neile, ütles ta, et KGMi vastutusel olevatel teedel on läbi viidud mitmesuguseid näidispraktikaid.

URALOĞLU selgitas, et nad koostasid betoonteede tehnilised kirjeldused ja tutvustasid neid sektori kasutuseks. Sonra Pärast seda peame võib-olla kasutama neid laialdaselt väiksema liiklusega kohtades ja provintsiteedel. Me kasutasime meie valik paindlike kõnniteed Türgi ja oleks ka edaspidi teha; kuid see ei tähenda, et me ei kasuta kunagi betoonteid, me ei ürita, ei hakka tootma, ei tee. ”.

Panustamine meie riigi konkurentsivõimesse ja ühiskonna elukvaliteedi parandamisse; Projekti eesmärk on aidata kaasa jätkusuutliku transpordisüsteemi loomisele, mis pakub ohutuid, juurdepääsetavaid, majanduslikke, mugavaid, kiireid, keskkonnatundlikke, katkematuid, tasakaalustatud, kaasaegseid teenuseid ja kestab kaks päeva kahepäevase ürituse raames koos riiklike ja rahvusvaheliste projektide praktikutega (projektorid, töövõtjad, konsultandid) ja betoonteedega. , betoonpiirded, läbilaskev betoon ja nii edasi. korraldati kodumaiste ja välismaiste masinate, seadmete, seadmete, materjalide tootjate ja tarnijate osalusel teede ja teedeehituse elementide projekteerimise, valmistamise ja juurutamise näitus.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar