TÜDEMSAŞ toodetud pöördvankrid Austria Raudteel

Austrias tudemsasin toodetud pöördvankrid
Austrias tudemsasin toodetud pöördvankrid

TÜDEMSAŞ pöördvankrid Austria Raudteel; Türgi Raudtee masinad Industry Inc (TÜDEMSAŞ) kasutatakse uue põlvkonna kaubavagunid pöördvankrid toodetud H-tüüpi Y25 hargmaiste kes on näidanud üles suurt huvi raudteetranspordis.

Viinis peakontoriga rahvusvaheline raudteetranspordi ettevõte ÖBB eelistas kaubavagunites TÜDEMSAŞ toodetud H-tüüpi pöördvankritele. Ettevõtte ÖBB tellitud 120 pöördvankrite tootmine viidi lõpule ja Austriasse tarniti oktoobris.

Eksporditud H-tüüpi pöördvankrid pakuvad operaatorile suuri eeliseid hoolduse lihtsuse, kerge taara ja pika tööeaga. Neid pöördvankreid kasutatakse erinevat tüüpi ja eriomadustega uue põlvkonna vagunites, mida toodeme koostöös avaliku ja erasektoriga.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar