Esimene rong raudse Silk Road debüteeris Türgi

Esimene rong kantud läbi raua Siiditee turkiyeye
Esimene rong kantud läbi raua Siiditee turkiyeye

Esimene rong raudse Silk Road oli sisenenud Türgi; Hiina ja Türgi juhtimisel riigi ja mõjutab 65 3 miljardi elanikuga, "Üks Belt One Road" kriitilise etapi projekt on lõpetatud Istanbulis. Projekti raames pääseb Hiinast väljuv rong katkestusteta Londonisse.

Projekti raames algas esimene rongireis Hiinast Euroopasse Raudse siiditee kaudu. Hiina Raudtee Express saabuvad Türgi novembril 5 läbi Marmaray Bosphorus toru ületamise jõuda Euroopas. Tuginedes Hiina, "Trans-Kaspia International Transport Route (Titan)" debüteeris Türgi kutsus välja rida. See on esimene kaubarong, mis kasutab Marmaray'i.

Üks põlvkond ühe suuna projekt muudab ka globaalse kaubanduse tasakaalu. Pekingi rong pääseb katkestusteta Londonisse. Projekt pakub olulist geostrateegilist ja kaubanduslikku alternatiivi USA juhitud Atlandi energiale. Aastal 2049 peaks valmima täiesti piires vahekäiku Üks Belt One Road Project, tuntakse kaasaegne versioon ajaloolise Siiditee. Making 8 triljonit dollarit investeeringuid Hiinas ja piirkonna riikide realiseerimise projekti on planeeritud, eelarve oli ette nähtud 40 miljardit dollarit kaubateede kooskõlas kokkuleppe Hiina ja Türgi.

Xnumx't kirjeldatud vabaturumajandusele mis kohandub projektile Hiina rauast ja meretranspordi võrgustik viimase Hiina kaupade, kuhu pääseb lühikese aja teiste Aasia riikide, Euroopas ja Aafrikas. Türgi on ka esitada oma seisukoha selle projekti. Kui projekti "pőhikoridori" asub Türgis, London ja Pekingi on kõige kuluefektiivsem viis ühendada. Projekt, mis võimaldab kiiret vedu Euroopast Hiinasse, vähendab märkimisväärselt saatmiskulusid mõlemas kaubandussuunas.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar