Eskişehir Betoon Road Mis Näide Pidi Türgi

Eskişehir oli turkiyeye näiteid konkreetsete teede
Eskişehir oli turkiyeye näiteid konkreetsete teede

Eskişehir Betoon Road Mis Näide Had Türgile Eskişehir Metropolitan Municipality, mis on eeskujuks paljudele asutustele, eriti oma konkreetsete teetöödega maapiirkondades, 13-14 2019, mis korraldati Ankaras novembrist 1. See oli ainus kohalik omavalitsus, kes esines betoonteede kongressil. Eskişehiris teedeehituse hooldus- ja remondiosakonna presidenti Soner Ozkanit kirjeldaval betooniteede kongressil osales üle tuhande inimese suurenevate kulude tõttu, eriti maal, eelistatakse betooni endiselt, lisas ta.

Teede- ja infrastruktuuri ministeeriumi peadirektoraat Maanteede, Türgi Tsement Tootjate Assotsiatsioon ja Lühike nimi EUPAVE toimunud Ankara 1 koostöös Euroopa betoonkatendile Association. Betoonteede kongressil osalesid paljud asutused, organisatsioonid ja inimesed Türgist ja välismaalt. Eskişehiri suurlinnavalitsusest, mis on oma konkreetsete teetöödega Eskişehiris eeskujuks paljudele asutustele ja organisatsioonidele, sai ainus kohalik omavalitsus, kes tegi kongressil osalejatele ettekandeid. Kongressil, kus osalesid teedeehituse hooldus- ja remondiosakonna juhataja Soner Özkan ja tema meeskond, andis Özkan osalejatele teavet konkreetsete teetööde kohta, mida nad on Eskişehiris rakendanud. Väites, et betoonteed on asfaltteedest vastupidavamad ja ökonoomsemad, teatas Özkan, et Eskişehir Metropolitan Municipality jätkab betoonteede eelistamist, eriti kesklinnast väljaspool asuvatel maapiirkondade teedel. Maapiirkondades andsid lahenduse kohta teavet pinnakatte puudused, miks tuleks eelistada betoonteed, Ozkani ülekandmise positiivsete ja negatiivsete aspektide betoontee rakendamine, lahendus osalejate negatiivsusele.

Özkan teatas, et nad esindavad Eskişehirit kõige ilusamal viisil vastavalt linnapea Büyükerşeni arusaamale urbanismist ja väljendasid uhkust, et on ainus kongressi tutvustav kohalik omavalitsus. Kongressi lõpus toimus Suurlinna vallavalitsuse koostatud ühisavaldus.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar