Esimene kaubarong Hiinast Euroopasse 6 saabub Ankarasse novembris

esimene rong, mis suundub Hiinast Euroopasse novembris
esimene rong, mis suundub Hiinast Euroopasse novembris

sätestatud Hiina esimene kaubarong edasi Euroopasse kasutades Marmaray Hiina Raudtee Express, on sisenenud Türgi kaudu Kars. 6, kuhu rong jõuab Ankara jaama, toimub novembris transpordi- ja taristuministri Cahit Turhani osavõtul.

Hiina raudteeekspress alustab oma reisi Hiinast Kaspia transiidi Kaspia mere rahvusvahelise marsruudi (TITR) kaudu.

kes elektroonika, koos 42 76 kuupmeetrit koormuse maht konteiner laaditakse ühikut tehtud kande Türgi kaudu Kars raudteevagunite koosneb. Ligikaudu 850 meetri pikkust Hiina raudteeekspertiisi tervitab minister Turhan 6i novembril 14.30il.

Projekti „Üks põlvkond ühe suuna karşılama“ raames oodatakse Hiina ja piirkondlike riikide ametnikke ajaloolises Ankara jaamas toimuvale tervitustseremooniale.

"Rong oli kantud Türgi kaudu Kars"

Minister Tarbetu, ütles oma avalduses, peaminister Recep Tayyip Erdogan osalusel Türgi, Gruusia ja Aserbaidžaani koostöö avatud äri 30 oktoober 2017 ja "pőhikoridori" un olulisim linki Bakuu-Tbilisi-Karsi (BTK) tõhus kasutamine raudteeliini Ta ütles, et piirkonna riigid on sõlminud olulise koostöö.

Kasahstani-Kaspia mere-Aserbaidžaani-Gruusia-Türgi marsruuti plokk konteiner rongi ekspeditsioonide piirkonna riikide väljendasid tugevdatakse kaubanduse Tarbetu, Xi'an liikuvate kaubarongide Hiina, Kasahstan, Aserbaidžaan, läbi Türgi Kars pärast Gruusia teatatud.

Turhan teatas, et rong, mis kasutab ka raudse siiditee kaudu ületavat Marmaray toru, läbib Bulgaaria, Serbia, Ungari ja Slovakkia ning jõuab Prahasse.

"Esimene kaubarongi lähevad katkematu Hiinast Euroopasse, Marmaray kasutades läheb ajalukku kui esimene kaubarong jõuda Euroopas." Ütles Tarbetu ütles rongi Ahilkelek Türgi, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kayseri , Kirikkale, Ankara, Eskisehir, Kocaeli, Istanbul (Marmaray) ja Kapikule (Edirne) kasutavad seda marsruuti, lisas ta.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar