Ahistamine Istanbuli metroos Suurepärane vastus igast segmendist!

Istanbuli metroo ahistamine kõigi reageeringute kõigi segmentide poolt
Istanbuli metroo ahistamine kõigi reageeringute kõigi segmentide poolt

Oktoobris Istanbuli metroo 29-is lindistatud video äratas suurt reaktsiooni. 10 metroos. Aasta hümni kodanike kõrval olnud turbaniga kodanik jätkas oma teekonda midagi tegemata ja kellelegi midagi ütlemata. Neil hetkedel lülitas haige pea sisse oma mobiiltelefoni kaamera. Vajutati provokatsiooni nuppu, avaldades pildid pidustustest, kus turbani kodanik. Nii kiiresti kui võimalik sadas kümneid reaktsioone video pildistanud inimese kohta.

29 Istanbuli metroos Oktoobris toimus sotsiaalmeedia päevakorras sündmus. 10 on rühm kodanikke, kes reisivad metroos vabariigi päeva pidustuste ajal. Ta hakkas laulma aasta hümni. Kodanike entusiastlikel hetkedel oli üks röövitud turbaniga kodanik.

NÖÖPILT LÜLITATUD KÄSITOOTUS

Praegu aktiveeris mobiiltelefoni kaamera see käsi, kes üritas üritust teise piirkonda tõmmata. Kuigi keset pidu polnud midagi, justkui hakkaks rüüde kodanik videot tegema. Sellest ei piisanud, kui pilte tulistati Internetis ja vallandas provokatsiooni. Lühikese aja jooksul reageerisid kõik kodanikud video meelitanud sihikindlale inimesele.

BEKAROĞLU VASTUS

CHP Istanbuli asetäitja Mehmet Bekaroğlu vastus: “Mis vahet see kodanik teeb naistele, kes kannavad lühikesi püksid? Need, kes seda teevad, teevad sellele riigile ja rahvale kurja ning mõistlikud inimesed kõigis usu- ja elustiilirühmades muudavad nende bigottide pahed ebaefektiivseteks. (Sözcü)

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise teadaanne: tarkvara ja tugiteenused

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar