Istanbuli tänaval jalgrattatee lõpetatud ehitamine

Istanbuli tänav avati rattatee teenindusele
Istanbuli tänav avati rattatee teenindusele

Jalgrattatee teenindus Istanbuli tänaval avatud; Pikka aega ehitatava jalgrattatee tööd on lõppenud. Pärast värvimisprotsessi ja teepoolel metallist tõkete eemaldamist avati linlastele jalgrattatee. Jalakäijate kasutamine rohkem kui jalgrattatee jalgratturid, märkis ta.

Düzceli tegevuskava tegeles pikka aega jalgrattateega, mis avati täna kasutamiseks. Jalgratturid hakkasid pärast maalimist metallist tõkete eemaldamisega avatavat teed kasutama. Juhtivad uudised meeskonnad küsisid avatud jalgrattatee kodanikelt. Üldsus oli jalgrattateega rahul, jalgratturid kurtsid, et jalakäijad kasutavad seda teed sageli.

Linnakodanikud olid rattatee avamisega rahul

Oldu Tõkete eemaldamine oli väga hea ” Mul on hea meel, et rattatee on avatud. Tõkete eemaldamine oli väga hea. Trammist, mis siin varem oli, polnud mingit kasu. Meie inimesed ei kasutanud trammi. Tühjalt kulus trammi tegemisega kulu. Nüüd oli parem rattatee saada. Jalakäijad kasutavad rattateed kitsa kõnnitee tõttu. Parem oleks, kui kõnnitee oleks natuke laiem. Kuid seda ei tohiks kasutada. Parem on see, kui igaüks võtab oma tee. Düzce'is on palju jalgrattaid. Jalgrattateed peame kasutama natuke teadlikumalt.

“Ilus ja hiline taotlus” Seda on liiga hilja teha. Kuid ainus probleem on see, et sõidukid ei tohiks parkida. Munitsipaalbussid on sunnitud teed ületama. Neil on probleeme inimeste mahavõtmisega. Puuetega kodanikel on probleeme bussidest maha saamisega. Väga hästi läbimõeldud rattatee eraldi jalakäijate tee eraldi. Linnapea Faruk Özlü arvas siinse parkla eemaldamisega väga hästi. Oleme sunnitud jalgsi. Nüüd on parem. Hiline taotlus. Jalakäijad kasutavad jalgrattateed kitsasest kõnniteest. Kui jalgrattatee on natuke lai ja kõnnitee on natuke kitsas, kasutavad kodanikud jalgrattateed, kuid ei peaks.

"Ma soovin, et see oleks alati suletud olnud" Tee avati ja suleti. Enne trammi eemaldamist oli see nüüd rattatee. Ma soovin, et see oleks alati suletud. Pigem oleksin tee suletud. Kui tee oli suletud, kõndisid inimesed nagu soovisid. Nüüd on neil igal pool oma lapsed.

“See koht pole matkatee” Mul on hea meel, et rattatee ehitati. Ma kasutan seda teed oma rattaga, kuid inimesed tulevad minu ette. Tahan, et inimesed oleksid natuke ettevaatlikumad. Igaüks peab kasutama oma rada. Kui inimesed hüppavad meie ees, muutume süüdi. See pole kõnnitee. Vald ehitas selle koha jalgratturitele.

“Soovin, et jalakäijad kasutaksid kõnniteed” Olen rattateega rahul. Soovin, et jalakäijad kasutaksid kõnniteed. Nad on teel. Pärast seda, kui peame krahhi tegema, tuleb sündmus välja. Tavaliselt on teel inimesi jooksmas. Kui saame pihta, oleme süüdi. Soovime, et ta oleks jalakäijatest pisut hoolikam.

"Inimesed vihastavad meid" Inimesed pole jalgrattaga sõitjatega harjunud. Sellepärast inimesed vihastavad meid. Naine vihastas meie peale lihtsalt nüüd, kui nad välja tulid. Kodanikud jooksevad teele. See pole jooksurada, see on jalgrattatee. Soovime, et inimesed austaksid jalgrattaga sõitjaid.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar