İzmiris trammiga vedavate reisijate arv jõuab 50 miljoni euroni

Izmiris trammiga veetavate reisijate arv ulatub miljonini
Izmiris trammiga veetavate reisijate arv ulatub miljonini

İzmiris trammiga veetud reisijate arv ulatus 50 miljonini. Karşıyaka ja Konaki trammiteedel jõudis 120 tuhat reisijat päevas.

Trammiga veetavate reisijate arv, mis on raudtee ühistranspordi üks olulisi tugisambaid, kasvab järk-järgult. Viimase nelja kuu jooksul on 15 miljonit reisijat vedav İzmiri tramm andnud lühikese aja jooksul olulise panuse İzmiri transpordivõrku, vedades kokku 50 miljonit reisijat.

Aastaid Izmiris kasutuses olnud tramm 64 ehitati pärast aastast pausi uuesti üles. Karşıyaka elanikke hakkasid teenindama kaks eraldi linna nimega linna. Rakenduses 2017 Karşıyaka Kui tramm uuesti tööle hakkas, kasutasid trammi İzmiri inimesed uuesti süsteemi, mille vastu nad lühikese aja jooksul üles tundsid suurt huvi. Konakliini kasutuselevõtuga 2018-is sai tramm üheks hädavajalikuks ühistranspordi vahendiks.

Kiirendatud intervallid

Kasvav huvi iga mööduva päeva vastu kajastub reisijate arvus. Koolide avamisega suurendati ekspeditsioonide sagedust. Konak Tramway, hommikul ja õhtul on aeg-ajalt rohkem kui viieminutilisi nõudmisi. Konak Tramm, mis veab tuhandeid 90 reisijaid päevas, peatub Konak İskele ja Alsancak rongijaamades. Karşıyaka Trammis sõidetakse suurem osa päevast 7,5 minutiliste intervallidega ja 30 tuhat reisijat veetakse iga päev. Karşıyaka bussipeatused liinil Karşıyaka İskele ja Mustafa Kemal Atatürki spordihall peatub.

Mõni päev üle keskmise

Veab keskmiselt 30 tuhat reisijat päevas Karşıyaka Tramm 18 september 2019 vedas kolmapäeval umbes 42 tuhat reisijat. Esmaspäeval oli Konak Trammi 9 septembri 2019i rekordarv reisijaid. Üle 131i reisijate eelistas Konak trammi.

Izmiri trammikaart

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar