Kas 10 November ühistransport on tasuta?

Novembrini on ühistransport tasuta
Novembrini on ühistransport tasuta

81 meie suure juhi kaotusest. Sel hetkel kõik veel igatsust Türgi Ata. Niisiis, kas 10 on novembris ühistranspordivaba? Buss, metroo, metroo ja marmaray on tasuta?

November 10 1938 tundi xnumx't kõik Türgi õiguse uppus. Suur juht Atatürk suri 09.05 aastat tagasi. Ata on endiselt eriline ja kodanikele tänulik, et see päev on ametlik püha, samal ajal mõtiskledes selle üle, kas kodanikud seevastu küsivad, kas ühistransport on tasuta.

Kas 10 NOVEMBER on ametlik puhkus?

10 november Atatürk mälestuspäev, November 10 1938 tundi xnumx't kes kaotas oma elu, asutaja ja esimene president Türgi Mustafa Kemal Atatürki, korraldatakse igal aastal mälu Üleriigilise leina. 09.05 november pole riigipüha ja ühistransport pole ka tasuta.

Praegused raudteepakkumised

tsaar 11

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar