Kui palju on EGO bussipargis aktiivseid sõidukeid?

Kui palju on EGO bussipargis aktiivseid sõidukeid?
Kui palju on EGO bussipargis aktiivseid sõidukeid?

2012-is laiendati seadusega nr 6360 külgneva piirkonna piire ja külgneva piirkonna piirkondade arv suurenes 16-ist 25-i. Ehkki Ankara rahvaarv kasvas 2013-2018 aastatel 9 võrra, vähenes EGO bussipark 20%.

Viimane bussiostu Ankara Suurlinna valla EGO peadirektoraadile tehti 2013-is. Seetõttu on busside keskmine vanus tõusnud 10.5-i. See põhjustab sõidukitel sagedamini rikkeid ning suurendab hooldus- ja remondikulusid.

Busside ebapiisava arvu tõttu ei saa siin elavate kodanike ühistranspordi teenuse nõudmisi uute asulate arvu suurendamisega rahuldada.

2019 Alates aastast on aktiivsete sõidukite arv 1540. See number sisaldab 97 1999 mudeli Solo ja lõõtsa busse. Nende busside majanduselu tõttu laguneb teenus pidevalt. Need tõrked põhjustavad hooldusprogrammi katkemise päeva jooksul. Mõnda sõidukit ei kasutata üldse.

Nende praeguse bussipargi seisukorda käsitlevate andmete raames ei ole kahjuks võimalik avada uusi liine ega suurendada teenindust suure reisijatihedusega liinidel. See olukord põhjustab kodanike ohvreid.

EGO peadirektoraat viib läbi liinide optimeerimise uuringuid kogu Ankaras, et tagada olemasolevate busside võimalikult tõhus ja tõhus kasutamine. Selleks on organisatsiooni sees moodustatud meeskond. See meeskond tegeleb esiteks probleemsete probleemide lahendamisega ja pakub võimalikult kiiresti lahendusi.

Lisaks sellele, lähenedes Başkent Ankara transpordi- ja liiklusprobleemidele teadliku avalikkuse perspektiivi ning tänapäevaste transpordipoliitikate ja -tehnikatega, on oluline tagada, et õiged, õiglased ja tasakaalustatud veondusotsused oleksid vabad poliitilisest seisukohast. nõuab kõige mõistlikumal viisil keskkonnahoidlikku, kaasaegset ja majanduslikku eesmärki täita odavad ühistranspordi süsteemid.

ego peadirektoraadi aktiivsete sõidukite arv
ego peadirektoraadi aktiivsete sõidukite arv

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar