Altınyolis valmis neljas rada

Neljas töö metroos on läbi
Neljas töö metroos on läbi

Neljas raja töö Altınyolis on läbi; Teetööd Altinyolis, Izmiri ühes peamises arteris, mis on sõidukiliiklusele kõige rohkem avatud, on lõppenud. Esialgsetel andmetel vähenesid liiklusummikud lisatud neljanda raja tõttu.

Teadmised İzmiri ühes kõige sagedamini kasutatavas peaarteris Altınyolis on lõppenud. Pärast Izmiri pealinna Izbetoni meeskondade komplekteerimist näitavad esimesed İZUM-ist saadud andmed, et liiklusummikud on vähenenud.

Ehitamine jätkub 1 november 2019 reedene liiklusummik algab hommikul 7.15, 8 November 2019 reede mõõdud näitavad, et ummikute algusaeg nihkub 7.30. Samuti vähenes liiklusummikute lõpuaeg 9.20-ist 9.00-i. Vihmane 4 algab hiljem ülejäänud nelja päeva jooksul, välja arvatud esmaspäev, ja lõpeb varem õhtul. Võrreldes viie päevaga pärast uuringute lõppu saavutati paranemine vahemikus 15-30 minutites hommikutundides ja 15-35 minutites hommikutundides, mis kulges teel kolmelt radalt neljale sõidurajale.

Izmir Metropolitan Municipality, Naldökeni ristmik ja Adnan Kahveci sild nelja sõiduraja kolmerealise rannikukülje ristmiku vahel jätkavad eemaldamist. Pealinna omavalitsuse ametnikud teatasid, et jätkavad Izmiri teede parandamise ja liiklusummikute vähendamise tööd, rõhutades samas, et ühistransport ja raudteesüsteem on nende prioriteedid transpordiprobleemi lahendamisel.

Hooliti keskkonda ja puid

Izmir Metropolitan Municipality - puud piirkonnas, kus tööd tehti, kahjustamata üleviimist. Transporditud puid hoitakse hoolduse all ja veetakse haljasaladele.

Altınyoli liikluse algusaega kajastavad fotod kuuluvad Soğukkuyu ristmikule. 5 november 2019 ja 12 on İZUM poolt samal ajal tehtud fotod, mis näitavad liikluse tihedust novembrikuu 2019 päevadel. Kellaaja ja kuupäeva teave on saadaval.

11 november 2019 Esmaspäeval sademete tõttu kiirus vähenes, põhjustades liikluse hilinemist. Võrreldes 4-iga on november 2019 esmaspäev sademeteta päev.

Praegused raudteepakkumised

tsaar 11

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar