Linnapea Arda: “Minu unistus Gaziemiri metrooga saab teoks”

President Arda Gaziemiri metroo on minu unistuse teostus
President Arda Gaziemiri metroo on minu unistuse teostus

Gaziemiri linnapea Halil Arda ütles, et Izmiri suurlinna omavalitsuse jaoks oli valimislubaduste esirinnas oleva Gaziemiri metroo pakkumismenetlus meeldiv areng ja ütles: „Meie unistus Gaziemiri metrost on tõeline. Meie linnaosa jaoks väga eriline samm, ”sõnas ta.

İzmiri suurlinna äärelinna ja raudteevõrgustike investeeringute osakond, Halkapınar-Karabağlar-Gaziemir metrooliini projektikonkurss. İzmiri peamise transpordi üldplaani metrooliin Halkapınar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir tänav-Gaziemir-uus messipiirkond - Adnan Menderese lennujaam ehitatakse nimetatud marsruudile. Gaziemiri inimesed tervitasid Izmiri pealinna omavalitsuse investeeringu algust.

Abilinnapea Tunç Soyer tõstis pärast esimest valimisi pärast kohalikke valimisi Gaziemiri valda president Halil Arda valimislubaduste esikohale metrooinvesteeringute tähtsuse ja rõhutas metroo tähtsust ringkonna jaoks. ta oli saanud. Nädal pärast koosolekut alustas Izmiri pealinna omavalitsus metroo pakkumismenetlusega seotud algatusi.

Võidavad nii keskkond kui ka rahvamajandus

Gaziemiri linnapea Halil Arda teatas, et nad tervitavad Izmiri pealinna omavalitsuse pakkumist Gaziemiri metroo kohta ja ütles: imiz. Veel üks unistus on meie valimisdeklaratsioonis. Metroo on jõudmas Gaziemirisse. Tahaksin Gaziemiri rahva nimel tänada meie İzmiri suurlinna linnapea Tunç Soyerit selle olulise teenuse eest. Koostöös nende töödega leiame oma linnaosa liiklusprobleemidele olulise lahenduse. Raudteesüsteem on arenenud riikide sümbol. See on keskkonnasõbralik. See investeering loob olulise ühistranspordi alternatiivi meie rajooni ja tagasi sõitmiseks, takistab paljude üksiksõidukite liiklusesse sisenemist ning võidab nii keskkond kui ka rahvamajandus. Gaziemiri jaoks väga oluline päev. Meil on au näha, et İzmir on ehitatud raudvõrkudega ”.

Praegused raudteepakkumised

Sool 10

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar