Sumela klooster saab olema täielikult nähtav mais 2020

Sumela kloostrit külastatakse täielikult mais
Sumela kloostrit külastatakse täielikult mais

Kultuuri- ja turismiminister Mehmet Nuri Ersoy: “Loodan, et me ei pea ilmastikuoludest kinni, vihmas on väga raske töötada, näete töötingimusi, kuid loodan, et kui saabub ületunnitöö, tehes 2020 18 maikuunädalat, plaanime muuta Sumela kloostri täielikult nähtavaks. . "

Minister Mehmet Nuri Ersoy: dık Otsustasime Hagia Sophiat kiirendada. Loodan, et paneme ta 2020-is teenistusse mais ja treenitakse hooajaks. ”

Minister Ersoy: (Hagia Sophia mošee) Kui me tahame treenida, peame sulgema maikuuni. Me juba siseneme madalhooaega, teate, kui külastaja on väga madal. Suleme selle ajutiselt maiks. ”

Minister Ersoy: „Seal oli Kostaki mõis, mida kasutati Trabzoni linnamuuseumina, ja me viisime selle sinna restaureerimise osana. Pakkumine on läbi viidud, 18il on igakuine oksjonimaht, kuid täna andsin käsu kiirendada, loodetavasti paneme selle sinna 2020i lõpuni. ”

Kultuuri- ja turismiminister Mehmet Nuri Ersoy ütles Sumela kloostri teise etapi avamisel 2020 18 May muuseumide päevanädalal, et nad kavatsevad teha selle täiesti nähtavaks.

Minister Ersoy Trabzonist külastas mitmesuguseid uurimisi, restaureerimistöid ajaloolises Ayasofya mošees ja Sumela kloostris.

Sumela kloostri kohapealse ministri Ersoy käimasolevad uuringud rääkisid ajakirjanikele Trabzonist tänavu, teatas 3'inci.

Kultuuri- ja turismiminister Mehmet Nuri Ersoy tuletas meelde, et ministeerium on juba pikemat aega linnas töötanud ja ütles: uz. Jälgime neid tähelepanelikult ja oleme hakanud neid alates käesolevast aastast kasutusele võtma. Eriti eelmisel aastal lubasime Sumela kloostri tellida 18 mai muuseumipäevanädalal. Lubasime 18i maikuu nädala esimese etapi nagu lubatud. ”

Sümela kloostri töö teises etapis jätkub, ütles Ersoy: “Nüüd olete märganud, et teise etapi töö. Neid jätkub ka väga kiiresti. Ma loodan, et kui me ei pea kinni ilmastikuoludest, siis on vihmaga väga raske töötada, näete töötingimusi, kuid kui aeg kätte jõuab, loodan taas teha ületunde, avades 2020 18i maikuunädala teise etapi, on meil kavas Sumela kloostri külastus täielikult ära teha. ”Ütles ta.

Minister Ersoy, Trabzon, kultuuri- ja turismiministeeriumi 2020 aastal 3, millele järgnes ülekandmine, ütles:

X Üks neist 3 olulistest ehitistest oli Sumela, loodetavasti paneme need kasutusele. Teine oluline kontsentraat on Hagia Sophia registreeritud hoone. Otsustasime ka Hagia Sophiat kiirendada. Loodan, et paneme ta 2020-i teenistusse mais ja saame teda hooajaks koolitada. Seda taastab ka sihtasutuste peadirektoraat, kuid me käskisime seda kiirendada ja koolitame seda mais. ”

Ersoy tõi välja, et nende tehtud uuendustes ja tegevustes keskenduvad kohalikud inimesed kaupmeeste ärakasutamisele ja tegevuste viimisele kesklinna.

Kost Selles kontekstis oli Kostaki mõis, mida kasutati vana Trabzoni linnamuuseumina, ja me hõlmasime selle restaureerimise ulatusse ning koht toimetatakse kohale homme. Pakkumine on läbi viidud, 18-il on igakuine oksjonikaart, kuid täna andsin käsu kiirendada. Loodetavasti paneme selle sinna 2020i lõpuni. Samal tänaval asub jälle meie ministeeriumile äsja eraldatud uus Ortahisari linnaosa kubermanguhoone ja otsustasime teha sellest kultuuri- ja kunstikeskuse. Kiirendame kursi taastamist alates sellest nädalast, korraldame selle pakkumise ja viime selle kiiresti lõpule. Sel viisil tagame mitte ainult piirkondade ehitiste taastamise, vaid ka nende struktuuride kultuurilise ja kunstilise tegevuse mobiliseerimise, mis viivad liikumise linna keskele ja on kasulik kauplejatele. Selles kontekstis on Trabzon heaks näiteks. ”

Hooaja tõus mais

"Hagia Sophia mošee" ajakirjanik minister Ersoy ütles, et te kiirendate tööd, nende uuringute ajal suletakse? " Ta vastas:

Gerekiyor Peame selle sulgema maini, kui tahame seda tõsta. Me juba siseneme madalhooaega, teate, kui külastaja on väga madal. Seda perioodi kasutades sulgeme selle ajutiselt kuni maini, nii et taastamist ei katkestata, need lähevad kiiresti ja hooaeg saab kätte. Meie jaoks on peamine hooajale järele jõudmine mais. Sellega seoses rakendame ajutist sulgemist ja mõne kuu jooksul kiirendame taastamist ja saame vajadusel ületunde ning tõstame selle maikuuks. ”

Pärast kõnesid sai minister Ersoy läbivaatamise kaudu teavet asjakohastelt.

Samuti külastasid kultuuri- ja turismiminister Mehmet Nuri Ersoy, Trabzon, Muhibbi kirjandusmuuseumi raamatukogu, Trabzoni muuseum ja tütarlaste klooster.

Kaasas olid ministri Ersoya juurdlused, Trabzoni kuberner Ismail Ustaoglu, suurlinna linnapea Murat Zorluoglu, provintsi kultuuri- ja turismidirektor Ali Ayvazoglu.

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise teadaanne: tarkvara ja tugiteenused

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar