Ettevõtte head uudised Eskisehiris ..! Naissoost bussijuht

Tööle võetakse Eskişehiri äri mujdesi naissoost buss soforu
Tööle võetakse Eskişehiri äri mujdesi naissoost buss soforu

Ettevõtte head uudised Eskisehiris ..! Naissoost bussijuht; Eskişehir Metropolitan Municipality teatas, et võtab sotsiaalmeedia kontode jagamise kaudu tööle naissoost bussijuhte. Görsel Usume, et meie transpordipargis peaks olema rohkem naisjõude kui kohalikku omavalitsust, mis pooldab, et naised peaksid olema kohal kõigil elualadel. ”Loetletud on tingimused, mis kandidaatidel peaksid visuaalselt olema.

Suurlinnavalitsus, mis on aastaid pakkunud tööd linnatranspordi trammiteedel tegutsevatele naispatriootidele, teatas nüüd, et võtab tööle naissoost bussijuhid. Oma sotsiaalmeedia kontode jagamisega teatas linnavalitsus töökuulutusest, SRC2 tunnistusest, psühhotehnilisest dokumendist ja vanatüübilist juhiluba E-klassist, uue tüübi D juhilubade klassist soovis pöörduda transpordiosakonda. Sajad inimesed jagasid moto "Me usaldame oma naisi" ja said palju positiivseid kommentaare.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar