Türgi ettevõte teeb Dubai metroo ülemmäärad

Türgi ettevõte teeb Dubai metroo laed
Türgi ettevõte teeb Dubai metroo laed

Istanbuli lennujaama lagesid valmistav Türgi ettevõte Bütem Metal töötab nüüd Dubai Metro lagede kallal.

Valgustus-, ripplagede ja päikeseenergia süsteeme tootev Butem Metal on uurinud Aafrikat tulevaks aastaks. Direktorite nõukogu esimees Merve Mollamehmetoğlu Keleş, väites, et nad on selles valdkonnas realiseerinud palju megaprojekte ja kavatsevad algaval perioodil võtta ette suuri projekte, ütles: ık valmistasime Riyadhi lennujaama metallist ripplagesid. Ehitame praegu Dubai Metro lagesid. Viime läbi uuringuid erinevatele töökohtadele, nagu lennujaamad, koolid, kaubanduskeskused ja haiglad Kuveidis ja Kataris. ”

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar