Sabiha Gökçen'e Kocaelikarti laadimispunkt

Vaata Sabiha täielikku profiili
Vaata Sabiha täielikku profiili

Sabiha Gökçen'e Kocaelikarti laadimispunkt; Kocaeli Metropolitan Municipality'i üks sidusettevõtteid, TransportationPark A.Ş. , vastavalt kodanike suurele nõudlusele pakuti reisijatele Sabiha Gokceni lennujaama laadimissüsteemi. Neljapäevast teenust pakkuma hakanud 7 Kocaelikarti laadimispunkt sai kodanikelt täisteksti.

SUUR LIHTNE KODANIKELE

Kodanikud jõudsid uudistesse Pealinna omavalitsuselt. Kooskõlas reisijate raskete nõudmistega paigaldati Sabiha Gökçeni lennuväljale Kocaelikarti paigaldussüsteem. Kooskõlas süsteemiga, mis pakub lennujaamast Kocaelisse tulema suurt mugavust, saavad reisijad laadida piletimüügipunktist TL Kocaelikartsi.

7 AVATUD NOVEMBRIS

7 Alates neljapäeva novembrist pakuvad Kocaelikarti tankimispunktid 250 ja 250G lennujaamabussis reisijatele suurt mugavust. Kodanikud saavad piletimüügipunktist lennujaama hõlpsalt alla laadida. Reisijad võivad Kocaelikarti puudumisel osta ka ühekordselt kasutatavaid pileteid.

TÄNU LENNUJAAMA REISIJADEST

Kooskõlas paigaldust realiseerivate reisijate rakendamisega on nad väga rahul, nõudsid sellise süsteemi loomist ja süsteemi nõudmistele edastatud süsteem polnud Kocaeli metropoliidi omavalitsuse ükskõiksus.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar