YHT tulekuga kasvab Sivas turistide arv 3-i

Yht saabumisega kannatab Sivas turistide arv
Yht saabumisega kannatab Sivas turistide arv

YHT tulekuga kasvab turistide arv Sivas 3-i; Külastused ja uurimised alates päevast enne Sivase Rahvusliku Suurkogu esimehe kohtumist. Dr Mustafa Şentop mainis varsti tööle hakkava Sivase kiirrongi panust. Pealegi, YHT'nin Sivasse saabunud turistide arvu korral 3'e ütles.

Juhataja Suure Rahvuskogu Türgi Dr Mustafa Sentop, Sivas, et teha erinevaid visiite, ja vabariikliku ülikooli 2019-2020 õppeaasta avatseremoonia eelmisel päeval osalemiseks, tegi ta Sivas olulisi avaldusi. Pärast kuberneri programmi Sivas esimest korda külastanud Şentop külastas Sivase valda pärast seda, kui kuberner Hilmi Bilgin'den oli külastuse kohta teavet saanud. Rääkimine Sivas Cumhuriyet University 2019-2020 õppeaasta avaprogrammis, Şentop, Türgi Suure Rahvuskogu spiiker Dr Mustafa Sentop, YHT, Sivas suurendab turistide arvu 3 korda, lisas ta. Şentop '', et minna ööbimiskohta ja on lihtne rõhutada, et president Sentop '' East Express, mis on viimastel aastatel suurt huvi äratanud, loodetavasti jõuab meie linna järgmisel aastal kiirrongiga. See on aeg Ankara ja Sivas 2 kella vahel. Istanbuli, Konyasse on kergem tulla. Seega arvan, et eelmisel aastal Sivase võõrustatav 600 võõrustab vähemalt kolm korda tuhat turisti, ütles ta.

Türgi moslemite rahvas 11. sajandil, kuigi esimesed madrasad asutasid 17i. Şentop ütles, et pärast 20. sajandit kaotas tsivilisatsioon oma üleoleku: „Me oleme selle rahva liikmed, kes rajas Nizamiye Madrasase 11 sajandil. Esimese madrasaia avamisaasta on 1067. Anatoolia Seljuki riigi ajal meie linnades nagu Erzurum, Sivas, Kayseri, Konya avatud madrasad võtsid Nizamiye Madrasase eeskujuks. Tegelikult on neist kaks Buruciye Madrasah ja Gök Madrasah, mis on 13 sajandi teosed. Teisisõnu, samal ajal kui need, kes üritasid meile tsivilisatsiooni müüa, elasid oma häid ajastut, avasime madrasad, kus õpetati matemaatikat, loogikat, astronoomiat ja filosoofiat. Kahjuks ei ole tsivilisatsioonide areng vertikaalne. Meie 10 sajandil alanud kuldajastu valgus hakkas mõne sajandi pärast tuhmuma. Meie tsivilisatsioon, mida jälgiti ja mida jäljendati sadu aastaid, hakkas mongolite sissetungi, kaubateede muutumise, poliitilise ebastabiilsuse, sektiliste konfliktide ja usulise taassuplaari tõttu allakäik. Alates 17 sajandist on meie tsivilisatsioon kaotanud oma käe. Hakkasime jäljendama neid, kes meile järgisid. ”

Olen uhke Sivase üle

Vastavalt andmeid Statistika Instituut Türgi meie riigis on rohkem kui 30 tuhat raamatukogud väljendades esimehe Suur Rahvusassamblee Türgi Dr Mustafa Sentop, “1 rahvusraamatukogu, 598 ülikooli raamatukogu, tuhat 162 halki avalikku raamatukogu. Teised on kooliraamatukogud. Sivas on ajaloolise ja kultuurilise tähtsusega linn, mida tuleks seletada piisavalt raamatutega, et täita vähemalt üks neist raamatukogudest. Sest peale Sivase on muistsetest aegadest Anatoolias meie 1000-aasta lähedane tunnistaja. Seljuk, Ottomani ja suunata Türgi Vabariigi perioodil. Kui meil on täna vaba ja iseseisev riik, on jeigidel suuri õigusi. Peame selle õiguse andma. Kuna kolm mandrit, seitse esivanemat, kes valitsesid seitset meremeest, kes unustasid võidu, peotäie inimeste ees, kellel puudub pühvli osas enesekindlus ja patroonide pakkumine kangelaste täielikust iseseisvusest visata, jätkas iseseisvuse eesmärgi vastuvõtmist. 108 võõrustas meie rahvusliku võitluse töötajaid ja avas tee meie iseseisvusele. Aastail, mil meie rahvast katsetati tulega, jõudis Gazi Mustafa Kemal Atatürki ja tema sõprade kaaslase uhkuseni. Vahepeal on mitte ainult geograafilise asukoha, vaid ka meie ajalooliste ja kultuuriliste väärtustega näidanud, et meie riik on kindlustus. Seetõttu olen Sivase üle uhke, õnnitlen Sivase vendi, Sivast, ütles ta.

Sivas, mitmekülgne linn

Sivas on linn, mille eripärad tõmbavad kõigi tähelepanu, osutades, et parlamendi senent Şentop “Kõik näevad ükskõik kuhu vaatama. Sivad, eriti need, kes teevad siin ajateenistust, on linn, mida nad ei unusta härmas. Isegi külm, "Algselt olen pärit Erzurumist, aga ma elan Sivas" on linn, ütles ta. Vaatamata sellele, et Sivas on külm, on see Anatoolia ida- ja lääneosa sünteesimise omadused. Neil maadel kasvas üles sadu luuletajaid, kirjanikke, kunstnikke, näiteks Pir Sultan Abdal, Asik Veysel, Kul Himmet, Sefil Selimî, Muzaffer Sarısözen, kuna see põhines iidsel kultuuril. Kuni 16 sajandini oli see ajaloolise Siiditee üks olulisemaid keskusi. Tänapäeval on sellel sama väärtus. 28 on Konya järel suuruselt teine ​​provints Türgis oma geograafilise suurusega tuhat 500 km². Meie koha olulisemad tunnistajad tsivilisatsiooni ajaloos on Gök Madrasah, Buruciye Madrasah, Ulu mošee ja Behram Paşa Han. Suur mošee ja tervendav maja Divrigis, mis kanti UNESCO maailmapärandi nimistusse 1985-is, on oluline dokument, mis näitab meie tsivilisatsiooni taset. Alates 700-ist kuni Anatooliasse kodu ehitanud türgi rahvani Anatooliani, kes imestavad Sivasse ehitatud tsivilisatsiooni taseme üle, soovitan tungivalt teil külastada. ”

Ajalooline Gökmedrese ülevaade

Sivase provintsi kontaktide raames on restaureerimistööd lõpule viidud ja Gök Medrese külastas kuberner Salih Ayhan. (Meie Sivad)

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar