TÜVASAŞ alltöövõtjate palgatõus

alltöövõtjate palgatõus lõuendil
alltöövõtjate palgatõus lõuendil

TÜVASAŞ allhanketöötajate palgamäss; TÜVASAŞ alltöövõtjate töötajate sõnul vähendati institutsiooni otsusega nende palku ja kutsuti ametivõime üles andma meie õigused tagasi ”

alltöövõtja tehnikud ja insenerid töötavad Türgi Wagon Industry Co., sakaryayenihab onkaebas palgaprobleem.

Töötajate nimel tehtud avalduses öeldakse, et agentuuri alltöövõtjate personalis töötavate tehnikute palgad olid X 40 protsenti kõrgemad kui miinimumpalk ken, samal ajal kui see määr viidi 30-i, samas kui inseneride palgad olid e 100 protsenti kõrgemad kui miinimumpalk yüzde.

Seda, et määrus on vastuolus am põhimõttega, ei saa tagasi anda “, kutsusid alltöövõtjad töötajaid üles andma ametivõimudele oma õigused tagasi.

Whatsapp abitelefoni saadetakse Yenihab kirjeldus järgmiselt: "Türgi Wagon Industry Co. TÜVASAŞ hooldusdirektoraadi inseneride ja välitöötajatena oleme alltöövõtjate alltöövõtjad, kes on aastaid töötanud TÜVASAŞ alltöövõtja protseduuri kaudu. TÜVASAŞ direktorite nõukogu otsusega on meie palk vähendatud enam kui 8-st miinimumpalga suurusest kvalifitseeritud personali (tehnik / tehnik) suhtes rohkem kui 40-ni miinimumpalgast ja 30-ist inseneripersonali korral rohkem kui 100-ni miinimumpalgast. 60.aasta pakkumismenetluses on 8 alandatud miinimumpalgani. Uues määruses suurendatakse paljude alltöövõtjate töötajate palku, samal ajal kui meie palku vähendatakse. On ilmne, et määrus on vastuolus põhimõttega, et antud õigust ei saa tühistada. Me tahame oma paremat tagasi. Ehkki meie liit (Demir yol-iş) esitas vajalikud rakendused, ei õnnestunud meil tulemusi saada. ”

TÜVASAŞ ja volitatud ametiühing Demiryol İş Ametiühing ei ole veel avaldust esitanud.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar