Antalya 3. Palaviku töö etapilise raudteesüsteemi projektis

antalya etapi raudteesüsteemi projekti fummali uuring
antalya etapi raudteesüsteemi projekti fummali uuring

Antalya 3. Palaviku töö etapilise raudteesüsteemi projektis; Antalya linnaosa 3. Palavikuline töö jätkub Etapi raudteesüsteemi projektis. Liini Otogar-Meltem etapis viidi lõpule keskmise varjualuse kaevetööd ja aluskonstruktsioonide ehitamine ning alustati raudtee all betoonitöödega. Bussijaama ristmiku alt mööduvate tunnelite tugevdamise ajal jätkatakse maa alla rajatava West Gar Stationi väljakaevamist.

Suurlinna omavalitsusüksus 3, mis töötab Varsak-Otogari etapil. Stage Rail süsteemi projektis viiakse palavikuline uuring läbi bussijaama ristmikust Akdenizi ülikooli Meltemi värava ukseni. Dumlupınari puiestee keskmises pelgupaigas Otogar-Meltemi vahel, kus liin kulgeb, viidi lõpule vihmavee ärajuhtimis- ja taristutööd. Raudtee alt algasid raudbetoonitööd.

960-MEETRID PIKAD MAA-TUNNELID

Trammitee, mis tagab bussijaama vahetuspunkti läbimise maa alt, on tunneli alguse betoon valmis. Kuni 960 meetri pikkuse kahekordse maa-aluse tunneli väljakaevamine on lõpule viidud, betoonitööd jätkuvad. Isolatsioonitöid tehakse ka tunnelites. Kaevetöid teostatakse West Stationi nimelises metroojaamas 27 meetri sügavusel, kus maa-alused tunnelid ühendatakse.

EEMALDATUD ROKID SAAB ÜHENDADA

  1. Stage Rail System projekti raames kohtusid D650 maanteel Dumlupınari puiesteelt eemaldatud puud ASATi peadirektoraadi Hurma reoveepuhastis pinnasega. Keskmisest mediaansiirdamissüsteemist eemaldatud puud istutati Hurma reoveepuhasti idafassaadile.

BULVARA PEDESTRI TARNIJA

  1. Etapi raudteesüsteemi liiniprojekti raames jätkatakse jalakäijate viaduktide tööd eskalaatorite ja liftidega kahes erinevas punktis, Dumlupınar Bulvarı-Ulusoy tänava ristmikul ja Akdenizi ülikool-Gendarmerie's.

Praegune raudteepakkumiste kalender

Sool 12

Hanketeade: Infotehnoloogiasüsteemide tarnimine ja hooldus

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Sool 12

Hanketeade: Sivas Bostankaya rongireisijate vedu bussidega

November 12 @ 14: 30 - 15: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar