Arutati Vani ühistranspordi probleeme ja lahendusi

arutatud vanda ühistranspordi probleeme ja lahendusi
arutatud vanda ühistranspordi probleeme ja lahendusi

Arutati Vani ühistranspordi probleeme ja lahendusi; Toimus Van Metropolitani valla transpordi- ja koordinatsioonikeskuse (UKOME) korraline koosolek.

Transpordiministeeriumi, Edremiti presidendi ja Van Metropolitan valla peasekretäri Muhammet Fuat Türkmani korraldatud koosolekut juhatas.

Asepeasekretär Ali Özvan, esimees nõunik Mucip Tapan, Gendarmerie Public Corps Command Command, provintsi politseiosakond, Provincial Gendarmerie Command, Transport 8. Maanteede 11i piirkondlik direktoraat. Osalesid piirkondlik direktoraat, autojuhtide koja president, Tatvani sadama eesistujariik, Ferit Meleni lennujaama direktoraadid ja valla asjaomaste osakondade esindajad.

Kohtumisel, kus arutati 12 päevakorrapunkti ja 3i allkomisjoni aruannet, busside ostmine Saray linnaosa Kapikoy piirivärava kaudu Vanile saabuvate turistide veoks mugavamal ja ohutumal viisil, ühistranspordi puudumine Van Vanas ning usaldus- ja tudengiteenuste osutamine Vanas Allkomisjonile tehti olulised otsused, näiteks mugavuse suurendamine.

Osalejad vahetasid arvamusi 1 tunni kohtumisel.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar