Yedikuyular suusakeskuse tee ääres asfalteerimistööd

asfalt töötab teel Yedikuyular suusakeskusesse
asfalt töötab teel Yedikuyular suusakeskusesse

Yedikuyular suusakeskuse teel asfalteerimistööd; Pärast Yedikuyular suusakeskusesse, eriti Bertizi linnaosadesse transportimist võimaldava arteri laiendus- ja täitmistööde jätkamist jätkab Büyükşehir oma asfalteerimistöid.

Suurlinna Kahramanmaraşi linnavalitsus jätkab teedeehituse ja remonditööde käigus marsruudil Yedikuyular suusakeskus toimuvat vedu kuumadel asfalteerimistöödel. Teadusosakonnaga ühendatud meeskonnad viisid varem arteri täitmist ja laiendamist. Asfalttöödega alustati aladel, kus täitmistööd lõpetati.

Yedikuyular suusakuurordi tee laienes

Ik lõpetasime teadusasjade osakonna avalduses 14-kilomeetrise maantee, mis pakub transporti Yedikuyular suusakeskusesse, eriti Dulkadiroğlu piirides asuvatesse Bertizi linnaosadesse. Nüüd sillutame piirkondi, kus töötame. Tee valmimisel tagatakse juurdepääs Yedikuyular suusakeskusele suurema ja täiesti uue neljarealise arteri kaudu. Olgu meie linnale kasulik ”.

Praegused raudteepakkumised

tsaar 11

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar