Rahu purskkaevu viadukt Erzurumis pandi kasutusse

avati rahu pinari viadugu teenus
avati rahu pinari viadugu teenus

Erzurumi pealinna Rahukevadi viadukti üks olulisemaid projekte, AK partei aseesimees prof. Dr Tseremoonial osalenud Numan Kurtulmuş'un avati teenindamiseks.

  1. Tugevat huvi näidati üles hiiglasliku investeeringu avamise vastu, mis ühendab Yıli avenüü Şükrüpaşaga ja pakub transportimisel suurt mugavust. AK partei aseesimees Kurtulmuş rõhutas tseremoonial peetud kõnes kaitsetööstuse tähtsust. Ul 70 protsenti Peace Spring operatsioonil kasutatud relvadest ja laskemoonast on kodumaised. Türgi ei ole vana Türgi, "Hot" Kui sa ütled ei ole algusest peale Recep Tayyip Erdogan, keegi kõrvale astuda ja viime oma kangelaslik juhtimisel, "ütles ta. Kurtulmuş märkis, et Erzurum oli üks vabadusvõitluse linnu ja kindlusi ning ta avaldas suurt rõõmu, kui andis avatavale viaduktile nime „Rahukevad“. Ta ütles: "Rahu kevad on oluline operatsioon. Sest sellel maal olemine on ränga hinnaga. See geograafia, mida me nimetame Anatoolia maadeks ja selle mandriks, on kogu selle geograafia keskpunkt, Anatoolia, Vahemere idaosa, Palestiina, Iraagi ja Bagdadi niinimetatud poolkuu, läbi ajaloo. Nad mõtlesid, "Türgi iidse Türgi" Me kirjutas kirja tagasi, kus nad on, me ka peatunud servas, kus nad on ", kuid seal oli midagi, mida nad unustasid. Türgi ei ole vana Türgi. Fountain rahuoperatsioonide hävitada terroristide koridorid stsenaariume kõrvaldada riidu hammustab inimest, tehti terroristid siin läbi pesastatud pressida Türgi nurgas. Rahu kevade operatsioon tehti selleks, et sulgeda nende inimeste kontod, kes tahtsid oma arvepidamise uuesti avada meie vanaisade kangelaslikkusega sajand tagasi. ”AK partei aseesimees prof. Dr Numan Kurtulmuş sarnanes oma kõnes Erzurumi linnapea Mehmet Sekmeni aatomi sipelgaga. Kurtulmuş ütles: „See on oluline võimalus ja võimalus, kui Erzurumis on aju ... Me teame, et see toimib nagu aatomisiud. Võib Jumal osutada veel palju teenuseid. Erzurumi kuberner on töökas, täpselt nagu aatomi sipelgas. AK partei valitsemise ajal osutati meie kuberneri ja ministritega häid teenuseid.

EK TÄHTSATE TÖÖD JÄTKAB ... ”

Erzurum Metropolitan linnapea Mehmet Tab ütles: "Meie president hr Recep Tayyip Erdogani reformimeelse lähenemisviisi, mis annab kohalikele omavalitsustele Türgi, tänu uusi horisonte, mis visionäär perspektiivid ja meie ees on tühi, et kiitust Me elame sellise aja jooksul," ütles ta. „Kui arvestada kõiki AK-parteile eelnenud perioode, siis on see näha; kohalikud omavalitsused on AK-parteiga saavutanud oma originaalse identiteedi, ütles Başkan, president Sekmen ütles: “Projekti munitsipaalsus on alati esiplaanile tõusnud ja kohalikule administratsioonile on antud väga eriline stiil ja stiil, mida on nii eristatud… Stiili aadress on kahtlemata olnud AK partei omavalitsused. Kasutusele on võetud munitsipaalmudel, mille keskmes on areng ja kasv. Tänu AK partei arusaamisele kohalikust omavalitsusest ...

Z ERZURUM ON HÕLMATUD KESKUSSE ”

Abilinnapea Mehmet Sekmen ütles, et Erzurumist sai linna tehtud investeeringute abil tõmbekeskus. President Sekmen jätkas järgmiselt: Erzurum Erzurum, mis on muutunud meie toodetud teenuste ja rakendatavate projektidega tõmbekeskuseks, areneb, kasvab ja muutub iga päevaga. Nagu võite meenutada, koosnes see piirkond kuni viimase ajani põldudest ja tühjadest maadest ...

Aja jooksul on see kasvanud, arenenud, laienenud ja sellest on saanud Erzurumi üks suurejoonelisemaid asustuskeskusi, kus täna elab sadu tuhandeid elanikke. Kuigi see on osa kesklinnast, teate seda; ligipääs sellele piirkonnale oli väga vaevarikas ja keeruline. Kooskõlas teie intensiivsete nõudmiste ja ootustega otsustasime, kuidas Erzurumi kesklinna ja Şükrüpaşa piirkonda võimalikult kiiresti omavahel ühendada, oma teed otsima ja panime selle projekti ette. Tänu sellele teenusele on selles piirkonnas elavatel kodanikel võimalus jõuda kesklinna palju lühema aja jooksul. Pealegi, see viadukt mitte ainult ei lühenda transpordivahet. Samal ajal muudab Şükrüpaşa meie regiooni palju atraktiivsemaks ja loob siin uue vaatamisväärsuse. Pärast ametisse astumist oleme teinud oma parima, et mitmekesistada, ajakohastada ja kohandada transpordivõrgustikke vastavalt päeva vajadustele. Nagu teate, ühendame teise praegu töös oleva tööga Şükrüpaşa piirkonna otse lennujaama teega. Lisaks tegime ülikoolilinnast Yıldızkendi suunale väga kasuliku möödasõidu ja panime selle kasutusele. Kui meie töö seal lõpule jõuab, avaneb järjekordne entusiasm, loodan, et elame seal uuesti. Lühidalt: praegu arendame, ajakohastame, hooldame ja remondime uusi transpordivõrke kogu Erzurumis. Sest me vajame teenindust; Me ei mõtle päeva säästmisele, vaid mõtleme Erzurumi tulevikule ja homsetele vajadustele. Pärast kõnesid avati hiiglaslik investeering.

Praegune raudteepakkumiste kalender

E 11

Pakkumise teadaanne: tarkvara ja tugiteenused

November 11 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Pakkumise väljakuulutamine: Work Place Doctor Service

November 11 @ 11: 30 - 12: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
E 11

Hanketeade: TÜLOMSAŞ 2020 aasta lao-, tarne- ja transporditeenused

November 11 @ 14: 00 - 15: 00
korraldajad: töövõtja
+ 90 222 224 00 00
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar