Avas TEV Uğuz Tarık Demirağ Anatoolia kutse- ja tehnikakeskkool

avati tev uguz tarik demirag kutse-ja tehnika-anatoolia keskkool
avati tev uguz tarik demirag kutse-ja tehnika-anatoolia keskkool

Türgi Hariduse Fond (TEV) tutvustas TEV Uğuz Tarık Demirağ Anatoolia kutse- ja tehnikumi. Kooli ametlik avatseremoonia toimus TEV hoolekogu esimehe Ömer M. Koçi osalusel.

TEV Uğuz Tarık Demirağ Kutse- ja Tehnikaülikooli Anatoolia gümnaasiumi ametlik avatseremoonia, mis tehti surnud ärimehe Uğuz Tarık Demirağ annetuse ja tahtega, toimus TEV hoolekogu esimehe Ömer M. Koçi osalusel.

Lisaks TEV hoolekogu presidendile Ömer M. Koçile, Suat Dervişoğlule, Ümraniye linnapeale İsmet Yıldırımile, provintsi riikliku haridusdirektorile Levent Yazıcı, Ümraniye ringkonna riiklikule haridusdirektorile Süleyman Gökçimenile, TEV juhatuse liikmetele, Uğuz Tarık Demirağile Üritusel osalesid ka TEV annetajad, kooli administratsioon, õpetajad ja õpilased koos oma õe Suna Eralpiga.

Ömer M. Koç: „Demiraği pere ehitas kooli, mis jätab jälje tulevikku. Et TEV hoolekogu president Ömer M. Koç tõi oma kõnes välja, et Türgi Haridusfond on 52i aastat toetanud noorte harimist ja on töötanud riigi helge tuleviku nimel. Rahuloluks kogunemine väärtuslikku heategevusliku Türgi on toodetud Türgi Education Foundation usaldatud väljendasid Ömer M. Koç, Türgi raudtee esimene ja rohketes ehitus Türgi tööstuse arengut valdav teenused on andnud Demirağ pere tulevikus mõjutada riigi tehnoloogia õppeasutus. Ömer M. Koç ütles: olarak Meie, Türgi Hariduse Sihtasutus, oleme uhked, et täitsime oma osa sellest suurest vastutusest. TEV Uğuz Tarık Demirağ Anatoolia kutse- ja tehnikumi gümnaasium, millel on 9.000 m2 koolitushoone ja 1.500 m2 gümnaasium, omab 2 m10.500 ehitusala kokku 2 plokis ning aitab kaasa TEV Uğuz Tarıki tehnikumi kutseõppe- ja tehnikumi riikliku ja ühiskondliku elu arengule. Loodan, et paljud meie lapsed kasvavad üles.

Ragıp Sekmen: ğ Me kutsume üles häid inimesi, kes assimileerivad ühiskonna väärtusi. Sun Uğuz Tarık Demiraği õde Suna Eralp avaldas, et see oli tema jaoks väga tähendusrikas ja õnnelik päev ning tänas kooli avamisele kaasaaitajaid.

TEV Uğuz Tarık Demiraği Anatoolia kutse- ja tehnikumi direktor Ragip Sekmen ütles: „See kool koos oma venna 76 tuhande kooliga õitsevad tuleviku lootuse nooled. Meie koolis kasvatame tublisid inimesi, kes tunnevad Atatürki ja assimileerivad väärtusi, mida ühiskond on tuhandete aastate jooksul loonud. Tahaksin tänada kõiki, kes meile selle võimaluse andsid ja kes aitasid viia nii olulise hariduskeskuse riikliku hariduse juurde. Ma mäletan veel kord Uğuz Tarık Demirağ austusega ..

TEV Uğuz Tarık Demirağ Anatoolia kutse- ja tehnikumi gümnaasium pakub koolitust kahes valdkonnas: Sistem Rail Systems Technology ”ja“ Electrical and Electronics Technologies ”. Sel aastal on koolis, kus koolitatakse ainult üheksanda klassi õpilasi, 242i õpilasi, õpilaste koguvõimsus on tuhat 100i. Kooli üldpind on 9 tuhat 500 ruutmeetrit kahes plokis; 10 on tuhat ruutmeetrit õppehoonet ja tuhat 500 ruutmeetrit võimlat; 32 klassiruumid, üks mitmeotstarbeline saal, üks raamatukogu, üks mehaaniliste, elektriliste ja arvuti töökoda, raudtee elektrilise-elektroonilise mõõtmise labor, tehnilise joonistamise töötuba, üks maali- ja muusikaklass ning üks keemia- ja bioloogialabor.

Praegused raudteepakkumised

E 09

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00
Sool 10

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar