Kaks rongit põrkuvad Bangladeshis: 15 surnud, 58 vigastatud

bangladeste
bangladeste

Bangladeshis põrkavad kokku kaks rongit: 15 surnud, 58 vigastatud; 03.00 asus eile õhtul kohaliku aja järgi Bangladeshis Dhaka idaosast Brahmanbarias Chittagongist väljuval reisirongil kokku vastassuunast tulnud teise reisirongiga, 15 inimesed tapeti ja 58 inimesed said vigastada.

Liikudes Sylhetist Chittagongi, ületas rong Kosba linna rongijaama Mondovagi jaama. Teine reisirong Chittagongi juurest Dhakasse oli teel Mondovagi jaama. Juhtimislaual paluti rongil minna üle teise raudtee ja seal peatuda. Chittagongi rong ei järginud siiski juhiseid. Minut hiljem põrkas Chittagongi rong kokku Sylheti rongiga.

Pärast õnnetust tapeti 15i inimesed ja vähemalt 58i inimesed said vigastada. Haavatud reisijad toimetati Kosba haiglasse, piirkonna pisarates kannatanute sugulased ootasid ametnikelt mõne minutiga häid uudiseid. Bangladeshi raudtee teatas, et hukkunute arv võib suureneda.

Piirkonna politseiülem Anisur Rahman teatas õnnetuse juurdlusest.

Praegused raudteepakkumised

Sool 10

Lahe liiklus

Vahemik 9 @ 08: 00 - Vahemik 11 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar