EGO ümberkorraldatud liin 474 Express Line-na

ego ümberkorraldatud joon ekspressjoonena
ego ümberkorraldatud joon ekspressjoonena

EGO ümberkorraldatud liin 474 kui Express Line; Ankara pealinna omavalitsus, mis viis tudengisõbralikuks linnaks saamise teel ellu uusi tavasid, asus Ankara linnapea Mansur Yavaşi juhendamisel ülikooli tudengitele kuuma suppi jagama.

Pealinna omavalitsus, mis pakub pealinnas õppivatele tudengitele majanduslikku tuge vee allahindlusest kuni transpordi, jalgrattateede ja soodushinnaga abonendikaardini, alustas Yıldırım Beyazıti ülikoolist esimese kuuma supi levitamist ülikoolides.

KÕIGE ILUSIM hommikusöök: kuum supp

Ülikooliõpilased, kes Ankaras hommikusööki ei söö, alustavad päeva suurlinna kuuma supiga.

Õpilased näitasid üles suurt huvi EGO köögis pakutava sooja supi ja leiva vastu, mida jagasid Ankara pealinna valla sotsiaalteenuste osakond.

Supi levitamine algab Xnumx Campuses jõulude ajal

Ankara Pealinna linnaosa sotsiaalteenuste osakonna juhataja Necip Özkan teatas, et Hacettepe'i, Gazi ja Lähis-Ida Tehnikaülikooli ülikoolilinnakutes hakatakse suppi tasuta jagama. “ . Võtame aasta alguseni Yupi Yıldırım Beyazıti ülikoolist 7 ülikoolilinnakusse kogu Ankaras asuva supi levitamise koha. ”

TÄNU ESIMENE ESIMENE YAVAŞ

Üliõpilased, kes ütlesid, et nad ei saanud hommikusööki süüa, sest lahkusid kodust varavalges, tänasid president Yavaş selle teenuse eest.

Yildirim Beyaziti ülikooli kirjaliku ja suulise tõlke osakonna üliõpilane Zeynep Gül ütles: çek Meil ​​on palju vaeva, et tulla hommikul Esenboga kesklinnast minema. Hommikusööki me süüa ei saa, sest tõusime vara üles. Täname teid sellise idee elluviimise eest. Samuti oli tõesti keeruline teha 1,5-tunnist seisvat reisi hommikul. Tänan teid ka ekspressliini 474 eest. Öğrenci Veel üks õpilane nimega Beyza Yılmaz ütles: „Täna oli meil esimene supp. Meie bussigraafikut on suurendatud. Häid asju juhtub. Tahaksin tänada Mansuri presidenti, kes meile neid teenuseid osutas ”.

Çağrı Tali ütles, et ta tuli väljastpoolt provintsi Ankarasse õppima ja ütles: uk Me pole kunagi sellist taotlust oodanud. See oli meie jaoks kena üllatus. Me ei saanud hommikul hommikusööki süüa, et kooliga sammu pidada. Mansur soovib tänada presidenti õpilaste mõtlemise eest. ”

TEENINDAB EXPRESS (OTSENE) LINNA

Üliõpilaste suure nõudmise tõttu on Yıldırım Beyazıti ülikooli (AYBÜ) -Saray-Ulus-Kızılay vaheline bussiliin 474 ümber paigutatud linnapea Yavaşi korraldusel ja see on hakanud tegutsema ekspressliinina.

Pärast EGO peadirektoraadi tehtud uut planeerimist saavad õpilased hõlpsamini reisida, suurendades teenuste arvu AYBU-Saray-Ulus-Kızılay ekspressliinil.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar