EGO peadirektori kutse

ego peadirektor, kellel on kirg bussi vastu
ego peadirektor, kellel on kirg bussi vastu

EGO peadirektori kutse bussi-passiivse ülikooli-teismelistele; Sakarya ülikooli tsiviilehitus 4, kelle sõnul veetis ta teatud osa oma elust Ankaras ja et ta oli Ankara väljavalitu. klassi õpilane Enes Ekizer saatis meie linnapeale Mansur Yavaşile e-kirja, milles teatas, et soovib näha IKARUS kaubamärgi valla busse. Meie president Mansur Yavaş, kes ei lükanud tagasi Ekizeri taotlust, andis EGO peadirektoraadile juhised selle vajalikkuse kohta.

EGO peadirektor Nihat ALKAŞ kutsus Ekizeri ametisse ja võõrustas teda oma kabinetis. Kahe üsna meeldiva Alkaş'ıni kaubamärgi IKARUS vahelise vestluse käigus küsiti, kus Ekizerit imetlenud nelja-aastane ema tuli haiguse tõttu Ankarasse, bussisõit haiglasse ja tagasi haiglasse IKARUSe saabumise ja lahkumise ajal rääkis meile, et tema kirg. Samal ajal kinkis Ekizer Alkaşile pokaali, millel oli peal IKARUSi bussi foto.

Pärast seda käis EGO peadirektoraadi 3.Regionaalses direktsioonis (Mamak) olnud Enes Ekizer vaatamas kahte IKARUS-bussi, ühte 1991 Model Bellowsiga ja teist 1992i soologa, ning tegi seal pilte. Esineda oli tal väga hea meel.

Ekizer tänas meie presidendi Mansur Yavaşi ja EGO peadirektor Nihat Alkaşi huvi eest.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar