Esimene samm Karabağlari metroo jaoks

esimene samm Karabahhi metroo poole
esimene samm Karabahhi metroo poole

Esimene samm Karabağlari metroo jaoks; İzmir Metropolitan Municipality lisab Karabağlari raudteetranspordi võrku. Algasid Halkapınar-Karabağlari metrooliini projekti- ja ehituspakkumised.

İzmir Metropolitan Municipality astub uusi samme 179-kilomeetrise raudteesüsteemi liini arendamiseks. İzmiri pealinna äärelinna ja raudteevõrgustike investeeringute osakond, hange Halkapınar-Karabağlari metrooliini projekti jaoks. Pakkumine toimus ja pakkumised laekusid. Kui seadusjärgsel perioodil vastuväiteid ei esitata, on kavas võidetud ettevõttega sõlmida leping 2019i detsembris.

Ehitust alustatakse eeldatavalt kahe aasta pärast

Lõpliku projekti viib lõpule 2020. Seejärel esitatakse heakskiitmistaotlused kõigepealt transpordi- ja taristuministeeriumi alluvuses olevate infrastruktuuri investeeringute peadirektoraadile ja seejärel strateegia ja eelarve eesistujale. Eeldatavasti võtab see periood umbes kaks aastat. Ehituspakkumine ja ehitusprotsessid algavad projekti kaasamisega investeerimisprogrammi. Maa alla ehitatakse maa-alune 28 kilomeetriliin. Kui kinnitamisprotsess ei viivita, peaks Halkapınar-Karabağlari metrooliini ehitamine algama kahe aasta pärast.

"Õpime Izmiri raudvõrkudega"

İzmiri suurlinnapea Tunç Soyer ütles, et İzmiri peamise transpordi üldplaani metrooliin ehitatakse marsruudil Halkapınar-Konak-Bozyaka-Eskiizmir tänav-Gaziemir-Yeni messipiirkond-Adnan Menderese lennujaam. Soyer rõhutas, et enne ehitust tehakse umbes 16 tuhat meetrit puurimist. Için Kuna liin on linnas, viime töid võimalikult palju maa alla, et mõjutada ühiskonnaelu võimalikult vähe. Jaamade arv ja asukoht pole veel selged. Kõik tehakse kindlaks projekti etapis statistilisi andmeid silmas pidades ja koos meie kodanikega läbi viidud uuringutega. Lisaks käimasolevatele Buca metrooprojektidele hõlmas Narlıdere meie päevakorda ka Karabağlari metrooliini. Kõigi nende projektidega oleme jätnud maha väga olulise etapi İzmiri rauast võrkudega kudumise teel ”.

Halkapınar Karabağlari metrooliin
Halkapınar Karabağlari metrooliin

Izmir Metro kaart

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar