Esimene Türgi ..! Nutika takso periood algab Ankaras

esimese ankarada turkiyede smart takso donemi basliyor
esimese ankarada turkiyede smart takso donemi basliyor

esimese Türgi ..! Nutika takso periood algab Ankaras; Järjekordse valimislubaduse andnud Ankara vallavanem Mansur Yavaş tutvustas ajakirjandusele nutika taksoprojekti ına esimest prototüüpi.

Aeglane President märkides taotluse rakendatakse Türgi esmakordselt Türgi, tehnoloogia süsteemi teenindada 7 701 tuhat taksojuhid pealinnas andis häid uudiseid jagada tasuta.

PALJU INNOVATSIOONI, MIS TULEB TURVALISUST

Abilinnapea Yavaş tõi välja, et projekt pakub mitmesuguseid eeliseid mitte ainult taksopoodide pidajatele, vaid ka klientidele, omavalitsustele ja linnatranspordile.

Press Yavaş ütles ajakirjanike küsimustele vastates, et teoste määratlemisel jagatakse Ankaras asuv 7 bin 701 taksojuhile tasuta. Selle finantseerimine omavalitsuselt välja ei tule. Kooskõlas meie sõlmitud lepingutega paigaldatakse see tasuta Interneti kasutamise, lepingu pikaajalise väljastamise ja reklaamilepingutega. See on juhile hea. See on kliendile vigastusi tekitanud. See on kasulik munitsipaal- ja linnatranspordi jaoks. See aitab meil nutika Ankara projekti ellu viia. Taksodel on ees ja taga kaamerad. Sellesse rakendusse on lisatud siseministeeriumi nõutavad standardid. Kui integreerimine interjööriga on lõpule viidud, siis jumal hoidku, kui sõidukist väljaspool juhtunud õnnetus ja selle sees olevad pildid näeme.

Süsteemi lisanduvad ka paanikanupud, mis aitavad ka taksokaupluste pidajate turvalisust suurendada. Kui klient või juht vajutab hädaolukorras ikooni paanikanuppu karşısında, aktiveeritakse kõnekeskus automaatselt ja sellest teatatakse hädaolukorra turvajõududele.

Taksos olevad kaamerad teevad näotuvastuse siseministeeriumi turbeüksuste ringkirja ja tagaotsitavate tuvastamiseks. Taksosse ja sealt väljuvate vahejuhtumite korral saab juhi ja sõitja poolel asuv paanikanupp sündmuse pilte salvestada.

KAPITALiliikluse alternatiivne lahendus

Teavet süsteemi töömeetodi kohta ütles president Yavaş:

"Näiteks Näeme, kui palju taksosid on Ankaras praegu Interneti teel liikluses. See aitab meil regulaarselt liiklust juhtida. Alles jäävad väikebussid. Me kohtume nendega. Samuti suureneb reisijate mugavus, kuna liiklusummikud vähenevad, kui nad ka süsteemi kaasatakse. Kui lisame süsteemi taksod, leeveneb kohalik liiklus.

See on; Stallivälised taksod ootavad kliente liikluses. Nad ei oota enam kliente. Klient leiab need üles. Kui nad on selle rakenduse alla laadinud, et takso helistada peatusest, saavad nad soovitud takso helistada. Nii on liikluses vähem ringlust. ”

Ka Ankara pealinna linnapea Mansur Yavaş täpsustas taksohindade küsimust ja ütles: zam Kui takso hind tõusis, pidi kaupmees kohanema 450 liiriga. Seda pole vaja. Seda värskendatakse automaatselt. Lisaks saavad meie taksojuhid reklaami. Nad saavad siit lisaraha teenida

VÄIKE KAART

Rõhutades, et nad jätkavad nutikate linnarakenduste juurutamist Ankaras, ütles linnapea Yavaş: „Kiipkaart tuleb varsti kasutusele. Meie mobiilirakenduse abil saavad kliendid tasuda taksohinna kiipkaartidega ja näha, kuidas nad lähevad. Ta näeb, kas ta võtab otsetee või läbib distantsi. Ankaras sellist kaebust ei olnud, kuid klient saab turvalisemalt reisida. Kui kutsusite rakenduses takso, siis näete, milline taksojuht tuli, näete numbrimärki, näete sõiduki mudelit ja ta näeb, mitu naela ta ette maksab. Pakkumine toimub varsti. Meie läbirääkimised sponsoriteks muutuvate ettevõtetega on lõppenud ”.

Rakenduse “Nutikas taksoprojekt” abil saab taksos kadunud asjad omanikule tagastada, võttes asukoha ja asukohateabe. Tänu taksodesse paigutatavatele tahvelarvutitele pakutava tarkvara võõrkeelsele toele kaob nii taksokaupluste pidajate kui ka Ankarasse saabuvate turistide suhtlusprobleem.

MAKSMINE ANKARAKARTIGA

Tänu süsteemile saab klient sisestada sõiduteabe sõiduki tahvelarvutitesse ja õppida reisi ajal maksma summa.

Süsteemiga kodanikud kaotavad sularaha kaasas kandmise kohustuse, taksopiletid väljaspool krediitkaarti saavad maksta ka ANKARAKARTiga. Taksopoodide töötajad annavad lisatulu ka reklaami ostmisega, kapitalistlikud taksojuhid lõdvestuvad ka majanduslikult.

Nutikate linnarakenduste raames saab taksodesse paigutatava anduri kaudu mõõta nii linna õhusaastet kui ka mürasaastet.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar