Saadud esimesed Siemensi toodetud kiirrongikomplektid

esimesed siemensi toodetud kiirrongikomplektid
esimesed siemensi toodetud kiirrongikomplektid

TCDD Transportation Inc. peadirektor Kamuran Yazıcı teatas, et esimesed kiirrongikomplektid, mida nad tarnivad, teenindatakse osaliselt pärast 2020i veebruari. 44 miljonit 76 tuhat, 2020'da 10 miljonit, meie eesmärk on suurendada.

Printer, mis toodab YHT seab Siemens tarne toimunud tseremoonial 13 november 2019 rajatise Düsseldorf, Saksamaa, Türgi, mis integratsiooniprotsessi Euroopa Liidu xnumx't kui tasakaalus raudtee prioriteet transpordipoliitika jätkasime ja transpordi infrastruktuuri võimalustest, mis täiendavad teineteist ütles ta.

2009'daga alustatud operatsiooni alustanud kiirraudteeliin Kamuran Yazici, Ankara-Eskisehir alustas YHT-ga, 2011'de Ankara-Konya, 2013'de Eskisehir-Konya ja 2014'de Eskisehir-Istanbul jätkasid liinid Konya-Istanbul.

YHT-des on majutatud üle 52 miljoni reisija ja 98 protsenti reisijate rahulolust leidis, et printer „Ikka tuhat tuhat 213 kilomeetrit YHT võrku, 22 kuni 25 tuhat reisijat päevas kiirrongide käitamiskomplektiga, 19 Y realiseeritud. ”

Yazıcı rõhutas, et YHT-komplektide vajadus suureneb järk-järgult ehitatavate kiirraudteeliinide, eriti Ankara-Sivase ja Ankara-İzmiri, kasutuselevõtuga aasta jooksul. ”.

Väljendades, et vastuvõetud kiirrongikomplekt võetakse kasutusele pärast proovisõite, alustatakse 2020i veebruarist: „Seega on YHT-i päevaste lendude arv 44-ist 76-i ja reisijate arv 2020-is, 10 miljonit 200 tuhat, 2021 miljonit”. de 14 miljonit, ”ütles ta.

Ağ Me ei hävita teie usaldust ”

Siemens Rail Systems'i maailma president Albrecht Neumann väitis, et YHT-operatsioon tuleks läbi viia vastavalt teatud reeglitele.

Neumann, YHT'lerin, mis ühendab linnu, et aidata riike majandusarengu saavutamisel. "Kiirrongide tarnitud TCDD Transportation Inc. pakub reisijatele kõige kõrgemat mugavust." Ta ütles.

Neumann rõhutas Siemensile TCDD Taşımacılık AŞ jaoks komplekti 12 YHT komplekti tootmise tähtsust ja ütles, et need rongid on jõudluse poolest suurepärased.

YHT kohta 300 kilomeetrit tunnis saab Neumann märkis, et pärast katse lõppu sõidukid eemaldatakse tee minna Türgi, ütles ta.

Türgi on andnud neile YHT komplekti, mis väljendas usaldust indeks järjekorras Neumann, "Lubame me ei reeda oma usaldust. Tahame olla alati teie partner selles tootmisprotsessis. Oleme teiega alati, kui vajate

Pärast kõnesid toimetati kohale Siemensi toodetud 12 rongikomplekt.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar