Gayrettepe Istanbuli lennujaama metroo avatakse 2020i lõpus

gayrettepe Istanbuli lennujaama metroohoone avatakse aasta lõpus
gayrettepe Istanbuli lennujaama metroohoone avatakse aasta lõpus

Istanbuli lennujaama metroo Gayrettepe liin avatakse 2020 aasta lõpus; Istanbuli lennujaama kohta hinnangu andnud transpordi- ja taristuminister Cahit Turhan ütles, et käimas on kolmanda raja ehitamine ja Istanbuli Gayrettepe'i liin Halkalı liin aktiveeritakse 2021i lõpus

Hurriyet Jälgime sundides juunikuus avamise kolmanda raja Tarbetu oli külalisena Ankara büroo, kuid 29 tundub tulema tegevust oktoobris, "ütles ta ja jätkas:" Seega, maailma saab saavutada üksnes Türgi võime maandumine samaaegselt kolm lugu USA. See lühendab taksoaegu. Uue lennujaama kriitikutel on nüüd vaid üks argument järele jäänud. Nad ütlevad, et taksod on liiga pikad. Mõõdan seda iga kord. Maksimaalse 27-28 võib leida mõne minutiga. Kolmanda rajaga on see aeg palju lühem. ”

Minister Turhan teatas, et Gayrettepe liin võetakse kasutusele järgmise aasta lõpus Istanbuli lennujaama metroodes. Halkalı liin aktiveeritakse 2021i lõpus. hakkame kasutusele võtma. Turhan ütles, et võime 350 tuhat reisijat päevas vedada saavutatakse lennujaama suunas ja ütles: bilir, võin öelda, et meie kodumaised ja riiklikud elektrirongitööd on jõudnud lõpule. Projekt jätkub meie TÜLOMSAŞ tehases Eskişehiris. Proovime 2020 aastal. Pärast esimest prototüüpi alustame masstootmist vastavalt järgitavatele nõudmistele ”.

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar