İmamoğlu Londonis otsib raha Istanbuli metrooprojektide rahastamiseks

imamoglu london otsib raha Istanbuli metrooprojektide rahastamiseks
imamoglu london otsib raha Istanbuli metrooprojektide rahastamiseks

İBB president Ekrem İmamoğlu kohtus tema kontaktide viimasel päeval Londonis 22i erinevate finantsasutuste esindajatega. Imamoglu mainis nende projektide ja eesmärkide kohta, mida nad tahavad Istanbulis teha, ja ütles: olarak Kuna linnavalitsus, mille ligikaudne kogueelarve on 10 miljardit eurot, tahaksin, et näeksite fotot: Istanbulil, mis toidab investeerimisvõimalusi, on suur potentsiaal ja see annab teile nii teie majandusliku kui ka väärtuse. on üks teedrajavamaid linnu maailmas, kus muutused saavad alguse ”.

Istanbuli metropoliidi linnapea Ekrem İmamoğlu lõpetas kontaktid Inglismaa pealinnas Londonis, kohtudes erinevate finantsasutuste 22 esindajatega. Bed & breakfast kohtumisel osalesid İmamoğlu uuringus "muutuvas globaalses Outlook Istanbulis ja Türgi tulevik" esines kõnega.

BİR OLEME DEMOKRAATIA JUMALA VALITSUS

Türgi ja Suurbritannia vahel sada aastat on väga tõhus, strateegiline, kõikehõlmav suhe İmamoğlu märkides õnnestus rõhutas vajadust keskenduda positiivne tegevuskava kahe riigi vahel. Imamoglu ütles: "Kui Istanbul oleks riik, oleks see üks Euroopa suurima kaubandusliku potentsiaaliga riike", öeldes, et kõik laua taga olevad inimesed teavad Istanbuli tähtsust ja ärimahtu. İmamoğlu kinnitas, et nad seadsid Istanbuli visiooni vastavaks kodanike vajadustele ja ideedele. Orum soovin, et te teaksite, et me oleme valitsus, mis paneb demokraatia kuldreeglid kõhklemata paika. İmamoğlu väitis, et peab end Istanbuli moderaatoriks, et hoolib ühiskondlikust osalusest ja läbipaistvast juhtimisest.

İM Ma soovin, et te majutaksite ISTANBULITUD MAAILMA PÄRAST ”

İmamoğlu juhtis tähelepanu tugeva õiglustunde tähtsusele ja ütles: temel Peamine põhjus, miks neid teiega jagada, on; raha, kapital ja majandus armastavad vabadust, armastavad seadust, armastavad demokraatiat. Ilma nendeta on tõsi, et ta kõhkleb majanduse ja kapitali mõttes. Isegi maailma riigid, kes arvavad, et neil on väga arenenud demokraatia, on demokraatia nimel kogenud ja kannatavad aeg-ajalt. Kuid siin on oluline ühiskonna sihikindlus. Ma võin seda sihikindlust uhkusega öelda; Ma räägin siin 16 miljoni Istanbuli inimese nimel, kes on esitanud maailmas demokraatlikke meetodeid, meetodeid ja mõistmist. See on uus algus ja jalgsi tee, oma kõige võimsam allikatest iga teie, teie kohustus on üks maailma ilusamaid riike meie Türgi, ikka maailma kõige ilus geograafia ja ajaloo tugev, maailma kultuuripärandi, ma tõesti tahan, et sa kaasas meid meie kaunis İstanbul'umuzda Usaldades. Arvan, et lähiaastatel jääb pisut kurvaks

VÕTA MEIE PRIORITEETSET METRO ”

Toon näiteid investeeringutest, mida nad tahavad teha, eriti Istanbuli metroos, ütles İmamoğlu, imiz. Meie praegused metrooprojektid on transpordi vedur. Nüüd soovime kiiresti laiendada oma 220-kilomeetrist raudteevõrgustikku aasta jooksul üle 5-kilomeetrite. Ligikaudu 600 kilomeetrit on juba ehitamisel. 200 soovib ehitada kilomeetrite kaugusele uusi metrooradasid ”. Imamoglu jagas finantsasutuste esindajatega ka üksikasjalikku teavet oma projektide, näiteks tehnoloogia, nutika linna ja vähese süsinikuheitega projektide kohta. Emamoğlu rõhutas, et on olemas ühiskondlikke projekte, mis keskenduvad haljasalale ja inimestele, ning ütles, et 200 tutvustab aasta jooksul Istanbuli inimeste teenistusele 1-t. İmamoğlu ütles, olarak Kuna Istanbuli suurlinna omavalitsusüksusena tahaksin, et näeksite seda fotot kui linnaomavalitsust, mille kogueelarve on umbes 150 miljardit eurot. Istanbul on üks teedrajavamaid linnu, kuhu investeerida, võimalusi edendada, sellel on suur potentsiaal ja saate selle väärtuse, mille annate majanduslikult, ja muutused algavad kogu maailmas. ”

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar