Köseköy logistikakeskuse assamblees on kümmekond vagunit

kümned vagunid parlamendis kosekoje logistikakeskuses
kümned vagunid parlamendis kosekoje logistikakeskuses

Köseköy logistikakeskuses on kümneid tühikäigul seisvaid vaguneid; HDP Kocaeli asetäitja Ömer Faruk Gergerlioğlu küsis väidete kohta, et Köseköy logistikakeskuses oli kümneid vaguneid

Rahvaste Demokraatliku Partei (HDP) Kocaeli asetäitja Ömer Faruk Gergerlioğlu, transpordi- ja taristuminister Mehmet Cahit Turan nõudis kirjalikku vastust, küsides kümneid vaguneid Köseköy logistikakeskuses. "Köseköy logistikakeskuses on kümmekond seisvat vagunit, 5 on siin enam kui aasta lagunenud, vagunid olid Gebze ja Haydarpaşa vahel teenindavad linnalähirongide vagunid ja vagunid teenisid aastaid tagasi." Gergerlioğlu esitas järgmised küsimused:

„KUIDAS PALJU AASTAT OODATUD SELLES PUNKTIS?”

Kas vastab tõele, et Köseköy logistikakeskuses on kümneid tühikäigul vaguneid? Kui need väited vastavad tõele, siis miks on Kocaeli Köseköy logistikakeskuses kümneid vaguneid? Miks neid vaguneid jõude hoitakse? Kui vastab tõele, et Köseköy logistikakeskuses on kümneid tühikäike, siis mitu aastat on neid autosid sel hetkel ootamas?

N MIS TÖÖD ON? ”

Kui vastab tõele, et Köseköy logistikakeskuses on kümneid tühikäigul vaguneid, siis mida need vagunid ootavad? Kas neid vaguneid kasutatakse pärast tehaste ümberehitust? Mida kavatseb teie ministeerium nende vagunitega teha? Kas teie ministeeriumile on selle teema kohta esitatud kaebus? Millised on uuringud vagunite kohta, mida pole viimase 5 aasta jooksul kasutatud? (Kocaeligazete)

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar