Istanbuli kanal Kui palju see maksab, kuidas pakkumine saab?

kanal istanbul kui palju saab, kui pakkumine maksma läheb
kanal istanbul kui palju saab, kui pakkumine maksma läheb

Keskkonna- ja linnaminister Mehmet Kurum tegi Istanbuli kanali projekti kohta olulisi avaldusi! Türgi Suure Rahvusassamblee plaani- ja eelarvekomisjonis hullumeelse projekti Kanal İstanbul ehitamisest rääkides andis amet teavet projekti maksumuse ja pakkumise tüübi kohta.

Murat Kurum väitis, et Kanal Istanbuli projekti maksumus on 75 miljardit naela, ja ütles: “Otsustati rakendada koos ehitamise-käitamise-ülekande mudeliga. Istanbuli kanalit hõlmavad planeerimistegevused viiakse läbi koos transpordi- ja infrastruktuuriministeeriumiga. Plaanis on sada tuhat keskkonnaplaneerimist. Mõlemal pool Bosforit on 500 korraldatud horisontaalse arhitektuurilise lähenemisviisiga, mis ei ületaks tuhat elanikku, lisaks maapind pluss kolm või neli korda. Riigieelarves hinda ei esitata

Kanal Istanbul ja vajadust tuua eelmisel nädalal reedel, Transport ja infrastruktuuri minister Cahit Tarbetu Canal Istanbul Project Türgisse võiks kasutada eeliseid säästmise "Meie riik on teelahkmel önjömçer häirida looduslikku transpordikoridori. Me peaksime need eelised oma riigile ja rahvale tooma. Selle jaoks kutsume Istanbuli kanalit.

Kanal Istanbuli kaart

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar