Kodumaine ja riiklik ASELSANi tehnoloogia Ankara metroos

kodumaine ja riiklik aselsan tehnoloogia ankara metroos
kodumaine ja riiklik aselsan tehnoloogia ankara metroos

Kodumaine ja riiklik ASELSANi tehnoloogia Ankara metroos; ASELSAN on testid lõpule viinud, valmistades rongide juhtimis- ja juhtimissüsteemi (TKYS) ja veosüsteemi 2 Ankara metroosõidukite jaoks.

30-40 aastatepikkuse vanade Ankara raudteesüsteemi sõidukite kasutusea jooksul, vananemise, veojõu ja elektriliste-elektrooniliste süsteemide kriitilisi komponente saab äsja väljatöötatud süsteemide kasutamise asemel uuendada kõigi vanade raudteesüsteemi sõidukitega.

ASELSAN kavandab ja toodab raudteesüsteemide valdkonnas kriitilisi komponente. Selle ulatuse piires on ASELSAN välja töötanud riikliku kiirrongide, riikliku elektrirongikomplekti, hübriidmanöövrite veduri, elektrilise kontuurveduri, rongide juhtimis- ja juhtimissüsteemi (TKYS) ning modulaarsete metroo- ja trammide veojõude (veojõu) süsteemi, mis kuuluvad raudteesüsteemi sõidukite hulka. arendatakse ja toodetakse.

Pöörduge otse Ilhami poole

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar