Kodused bussid Sileo avanevad Euroopasse

kodumaise bussi sileo kiire Euroopas
kodumaise bussi sileo kiire Euroopas

Ankara Bozankaya AŞ, Ankara Tööstuskoda 1. Organiseeritud tööstustsoonis eksporditakse Saksamaale kohalikke ja riiklikke elektribusse Sileo. Lõpuks eksporditi 7.11.2019 23 bussi rohkem. Sileo, elektriaku toitel, 10m, 12m, 18m, 25m pikkusevalikud, mis tagavad reisijate kiire laadimise ja lossimise,% 100 madal põrand, mis vastab Itaalia CUNA, Saksa VDV, StVZO nähtavuse ja juhi tsooni standarditele, 75-232 reisijate läbilaskevõime, See on keskkonnasõbralik, vaikne, tõhus ja ökonoomne linnaliinibuss.

0,8 kilovatt-tundi energiat ühe bussi kilomeetri kohta, 80 protsenti kuluefektiivsem transport võrreldes diiselbussidega. Auto sõitjate mahtu saab erineva pikkuse järgi suurendada 75-ist 232-i inimesteni.

Seda iseloomustab keskkonnasõbralike tsoonide loomine, kus linnatranspordis puudub saasteainete heide, suurendatakse tootlikkust piirkondades, kus linnasõidud peatuvad sageli, ja tagatakse kõrge jõudlus ilma voolu kadumiseta ülekandeorganite puudumise tõttu. Uue põlvkonna Sileo elektribussidel on protsentides 100i elektrilised 10, 12, 18 ja 25 mudelid. Ühe laadimisega 4 tundi võib Sileo läbida kuni 400 kilomeetrit ja aku dünaamiliselt laadida, muutes pidurienergia elektrienergiaks.

Tegeleb elektriliste tarbesõidukite ja rööbassüsteemide tootmisega Bozankaya AŞ, Ankara Tööstuskoda 1. Toodab organiseeritud tööstustsoon (ASO 1. OSB). Bozankaya Inc, paljud elektri buss elektriline bussi võitnud pakkumise teinud Türgi tänase päevani. Saksamaale ja Luksemburgi eksporditavad bussid kavatsetakse müüa teistele Euroopa ja Lõuna-Ameerika riikidele.

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar