Kuberner Akbıyık juurdles Hakkari suusakeskuses

kuberner tegi vaatlusi akbiyik hakkari suusakeskuses
kuberner tegi vaatlusi akbiyik hakkari suusakeskuses

Kuberner Akbıyık uuriti Hakkari suusakeskuses; Hakkâri kuberner İdris Akbıyık külastas 2.500i kõrgusel asuvat suusakeskust ja 4 meetri kõrgusel asuvat uut punktiala 3500 kõrgusel asuvas suusakeskuses.

Kuberner Idris Akbiyik külastas suusakeskust, mis asub kesklinnast umbes 12 kilomeetri kaugusel. Noorte- ja spordivaldkonna provintsidirektor Reşit Güldal kohtus kuberneri Akbıyıkiga, kus valmistatakse ette nelja tooli liftide ehitamine ja uute investeeringute tegemine asjaomastelt isikutelt saadud teabe kohta.

Kuberner Akbiyik tegi suusakuurordi ajakirjanduse liikmetele avalduse, ütles; We Loome suusakeskusesse tehisjärve. Loodan, et see koht toob kaasa nii taliturismi kui ka suviturismi. Meil on siin ka hotelliprojekt. Pakkumise tegi spetsiaalne provintsi administratsioon. 150 vooditega. Loodan, et see projekt valmib 2 aastani. Hakkari suusakuurort on oluline suusakuurort nii Iraagi, Iraani kui ka ümbritsevate provintside jaoks. ”

Meie kuberner hr Idris Akbiyik teatas, et suusakeskus avati kuu enne tavapärast hooaega ja suleti kuu hiljem; “Seetõttu on see oluline võimalus suusasõpradele ja talviturismile. Sel aastal saavad meie suusasõbrad mugavamat suusatõstukit kasutades suusatada pikemal rajal. Loodan, et see Hakkari areng, mäeturismi arendamine ja arendamine koos teiste väärtustega annab olulise panuse usuturismi. Siis kuberner Akbıyık, töötajad siin, kes soovivad mugavust.

Praegune raudteepakkumiste kalender

tsaar 13

Pakkumise teadaanne: Ehitustööd

November 13 @ 09: 30 - 10: 30
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Hanketeade: toitlustus

November 13 @ 10: 00 - 11: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
tsaar 13

Pakkumise teade: Osta akut

November 13 @ 11: 00 - 12: 00
korraldajad: TCDD
+444 8 233
Levent Elmastaş kohta
RayHaber toimetaja

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar