Kui palju inimesi Trabzoni mikrobussis viibib?

kui palju inimesi käsipuu täis saab
kui palju inimesi käsipuu täis saab

Kui palju inimesi Trabzonis jagatakse ?; Trabzoni suurlinna valla esimene koosolek novembris toimus Trabzoni pealinna linnapea Murat Zorluoğlu juhatusel.

Linnas kerkis taas üles linna siseste väikebusside süsteem. Käimas on läbirääkimised dolmush-süsteemi täielikuks asendamiseks, samas kui uus süsteem on kavas kasutusele võtta 2020-i juunis.

Zorluoğlu ütles, et alates 2020-i aasta juunist peaksid väikebussid olema puuetega inimestele sobivad ja eriti kliimaseadmete jaoks mugavamad. Ükski praegu väikebussidena kasutatav sõiduk pole alates 2020. Juunist seaduslikult saadaval. Seetõttu on nende moderniseerimine seadusega nõutav. Oleme oma autojuhtide liiduga algusest peale tihedalt kokku puutunud. Kohtusime mitu korda mitte ainult autojuhtide ühinguga, vaid ka kõigi oma jaamaülemitega ja pidasime vastastikuseid konsultatsioone. Oleme selle protsessi tänaseni viinud läbi täieliku konsulteerimise loogikaga. Meie peamine eesmärk on siin oma inimestest võimalikult palju kasu saada. Teisisõnu, oleme töötanud mugavama dolmismi mõistmise nimel. Vahepeal tahaksin rõõmuga öelda, et meie autojuhtide ühing ja meie jaoskonna presidendid on käed kivi alla pannud. Ma tänan neid.

Seal oli kolm alternatiivi. Üks neist on see, et olemasolevaid väikebusside uuendamist jätkatakse istekohtade arvuga ilma istekohtade suurenemiseta. Teisisõnu, suurendades sõidukimudeleid, muutes need puuetega inimestele sobivamaks, suurendades süsteemi mugavust jätkata. Teine võimalus on suurendada 16 + 1-i istmete arvu ja vähendada sõidukite arvu ning suurendada partnerite arvu 3-i.

Nagu teate, on igal Trabzoni dolmušil kaks partnerit. Kolmas ettepanek on suurendada 17ist kõrgemat kohtade arvu, et suurendada väikebusside arvu avaliku bussi staatusesse ja pakkuda neid väikebussiteenusele. Järgneva paari nädala jooksul saame selgitada neid võimalusi kõigile oma vestluskaaslastele nende eeliste ja puudustega. Mõnikord on ajakirjanduses teatatud, et see äri on muutunud sassis. Neid ei tohiks austada. Protsess jätkub meie koordineerimisel. Eeldusel, et meie inimesed saavad paremat väikebussiteenust, on meie juhi lähenemisviis nendele võimalustele meie jaoks oluline. Kui nad teevad selle otsuse isekeskis, vaatame soojalt nende otsuseid, kui nad tagavad, et meie inimesed saavad mugavat teenindust. "

Praegused raudteepakkumised

E 16

Hanketeade: Eraturvapersonali teenuste hange

Vahemik 16 @ 14: 00 - 15: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar