Otsene transport Kandira keskusesse liinil 805

transport liinilt kandira kesklinna
transport liinilt kandira kesklinna

Otsene transport Kandira keskusesse liinil 805; Kocaeli Metropolitani linnavalitsuse transpordi- ja liiklusosakonna koordineerimisel on TransportPark A.Ş. 805 liini marsruuti on pikendatud ja viimane peatus on viidud Kandira kesklinna. 15 november 18 Liin 2019, mis alustab teenindust oma uuel liinil esmaspäevast, pakub otsest juurdepääsu Kandira inimestele.

KODANIK OLI SEKKUMINE KOHE

Suurlinna valla asutuste poolt Kandira külades elavad kodanikud vastavalt ametivõimude teadus- ja arendustöö nõudmistele, kust arvutati välja arvutatud 805 arv Kandira kesklinna mineku võimalusi ja joonistati uus marsruut. Kooskõlas külade poolt olemasolevale marsruudile esitatavate intensiivsete nõudmistega teenindab liin 805 linlasi uue marsruudiga ja tagab transpordi Kandira kesklinna.

Liiniliin ja sõiduplaanid
Liiniliin ja sõiduplaanid

TEENE TAGASI 124 KILOMETER

Pärast kokkulepet suurendati liini 805 marsruudi vahemaad edasi-tagasi 124 kilomeetrini. Liin teeb esmaspäevast alates kokku 3 väljumisi. 3 saabuvad 6-reisid. Selle piirkonna parandamine, mida kodanikud sageli eelistavad, kiitis piirkonna inimesed isegi heaks. 805, mis jätkab lende tööpäeviti ja nädalavahetustel, toimetab linlased otse Kandira kesklinna.

Praegused raudteepakkumised

tsaar 04

AusRAIL Plus mess ja konverents

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00
tsaar 04

Ülemaailmne raudteefestival

Vahemik 3 @ 08: 00 - Vahemik 5 @ 17: 00

Raudteeuudiste otsing

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar